• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

15.12.2018

18:08

PRONAĐEN BAHATI VOZAČ, KOJI JE NAPRAVIO HAOS U CENTRU BEOGRADA: Komičar u hameru diplomatskih tablica, KAO PO NAVICI DIVLJAO ULICAMA GRADA!

Vesti

PRONAĐEN BAHATI VOZAČ, KOJI JE NAPRAVIO HAOS U CENTRU BEOGRADA: Komičar u hameru diplomatskih tablica, KAO PO NAVICI DIVLJAO ULICAMA GRADA!

Podeli vest

Vozač "hamera" koji je divljao danas centrom Beograda, udario u nekoliko automobila, trafiku i na kraju se zakucao u dvorišni zid jedne kuće i pobegao je Oliver Šotra, stend-ap komičar britansko-srpskog porekla, koji živi u blizini mesta gde se incident dogodio

Komšije u Palmotićevoj i Svetogorskoj ulici kažu da Šotru odlično poznaju i znaju da redovno vozi ovaj automobil, neretko bahato. Nekoliko očevidaca videlo ga je i danas, kada je hamerom prvo oborio semafor i zakucao se u kiosk u kojem je bila radnica, koja je pritom lakše povređena.

 

 

- Bilo je užasno, sve se odigralo u sekundi, videli smo kako se hamer samo zakucao u trafiku i onda se sve razletelo - ispričao je jedan od očevidaca.

 

 

Potom je nastavio kroz Palmotićevu, gde se zakucao u dvorišni zid jedne kuće, potom izašao iz vozila i pobegao. Na hameru su i po dolasku policije brisači još radili.

Vozač je navodno prvo prošao Terazijskim tunelom, gde je "zakačio" i oštetio nekoliko automobila, a potom je prošao Svetogorskom ulicom, gde je na raskrsnici sa Palmotićevom srušio semafor i stubiće, a potom udario u trafiku i zid.

 

 

Šokirana devojka zaposlena u trafici kroz plač je ispričala da nije ništa videla pre nego što je hamer udario, a da se staklo svuda rasulo. Trafika je od siline udara potpuno izbačena s mesta, svuda naokolo je srča.

 

 

Na lice mesta pozvana je i Hitna pomoć, pošto je devojka iz trafike lakše povređena.

(FOTO/VIDEO) DIVLJAO HAMEROM SA DIPLOMATSKIM TABLICAMA PO BEOGRADU, pa sravnio kiosk u kome je bila radnica!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljube

pre 5 godina

Diplomatske tablice = nema nikakvih konsekvenci ... Bahati divljak sa UK pasošem će koliko sutra nastaviti da šenluči ulicama Beogrda. Takve stvari ali na svakodnevnoj bazi bi imali da smo prihvtili NATO zahteve 90-tih i zbog toga su ih čak i Nemci najurili.

Pedro

pre 5 godina

Pa ako je iz Britanije, onda sigurno zna da mu ovakvo ponašanje tamo ne bi prošlo, platio bi veliku odštetu ljudima koji su oštećeni, i još bi završio u zatvoru jedno 2-3 godine zbog bežanja i ugrožavanja ljudskih života, plus oduzeli bi mu vozačku na 5 godina i platio bi veliku kaznu državi za opasnu vožnju. Sve u svemu, ovakva vožnja bi mu prisela. Naravno da on zna kako je tamo u Britaniji, i tamo to ne bi ni radio. Verovatno je svestan gde je došao i ponaša se u skladu sa tim. Svi ti iz Britanije koji su rođeni i odrasli tamo, bili oni Enlezi ili Srbi, samo kad osete da mogu, divljaju. Ne znam da li ste znali da su Britanci najgori turisti. Zanima me šta će naši iz Policije poduzeti, i kako će ga kazniti? Čak šta više volio bi da to objave u novinama.

Zemunac

pre 5 godina

Da sam asnik trafike usro bi mu se u zivot Da sam drzava 10 godina zavrane ulaska u srbiju Plus bahato ponasanje u unistavanje tudje imovine i ugrozavanje bezbednosti ljudi jaooj jaooj kako bi te aaaaaaa......smiri se smiri se ....1.....2.......3......

nikanor

pre 5 godina

Nije pronađen... već je pobegao u Nemačku.

RINGISPIL

pre 5 godina

Ku*ac bi on vozio hamera u engleskoj od Stand Up a, mora on da ima jos nekih zabava ovde.

Mile

pre 5 godina

Кратко и јасно "Идеш под Мач бато"

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija