• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

21.12.2018

12:23

(FOTO) NAJPOTRESNIJA SCENA IZ KLINIČKOG CENTRA U NIŠU! Trenutak kada otac saopštava sinu da mu je MAJKA POGINULA U NESREĆI!

Vesti

(FOTO) NAJPOTRESNIJA SCENA IZ KLINIČKOG CENTRA U NIŠU! Trenutak kada otac saopštava sinu da mu je MAJKA POGINULA U NESREĆI!

Podeli vest

U Kliničkom centru u Nišu nastavljena je drama nakon stravične nesreće koja se dogodila na pruzi u Nišu, kada je voz prepolovio autobus. Doktori se u operacionim salama bore za živote primljenih pacijenata, ali su na stolu nažalost uprkos njihovim naporima preminule dve osobe. Najpotresnija scena dogodila se upravo na hodniku Kliničkog centra, kada je otac saopštio sinu da mu je majka poginula

Muškarac je stajao na hodniku, a oči su mu bile pune suza. Reporterka Telegrafa prišla mu je kako bi ga pitala da li je dobro i da li mu treba pomoć. U tom trenutku okrenuo se ka sinu koji je bio pored njega.

- Majka je stvarno nastradala? - postavio je dečak najjezivije pitanje svom ocu.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

- Sine, nisam smeo da ti kažem, majka je umrla - saopštio je otac sinu.

Istog trenutka ga je zagrlio i dok mu je bio u naručju ponavljao je: "Evo, ovo mi je ostavila", misleći na dete.

(VIDEO) NOVA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD NIŠA! Na operacionom stolu preminula žena, lekari se bore za život deteta, životno ugroženo najmanje 10 osoba!

 

Klinički centar Niš primio je posle nesreće 30 povređenih, a 10 do 12 je stiglo životno ugroženo. Desetoro dece je sa višestrukim, teškim povredama i oni su na intenzivnoj nezi.

Foto: TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIĆ

U roku od 10 minuta petoro pacijenata ušlo je u operacionu salu, a dve osobe preminule su na stolu.

(FOTO) POGLEDAJTE JEZIVE FOTOGRAFIJE SA MESTA NESREĆE KOD NIŠA! Lekari u šoku: OVDE KAO DA JE BIO RAT!

(VIDEO) STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA! Voz udario u autobus i prepolovio ga, PETORO MRTVIH I VIŠE OD 26 POVREĐENIH!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Okitili smo grad ko cirkuski šator a nema se para za rampe. Bruka.

Aca

pre 5 godina

Vozac sigurno kriv, ali takodje bice pod lupom i masinovodja, vestacenje ce pokazati koliko je voz isao brzo kod pruznog prelaza!

Nijazi Kuqi

pre 5 godina

Da se to dogodilo na Kosovu zorana bi odmah bila na svim portalima, ali posto nije, ona gleda svoja posla.

Sta pisete

pre 5 godina

Kakve veze ima naslov i (foto)? Da privucete paznju za citanje? Pa necete valjda fotografijom ili snimkom tudje nesrece i zalosti, sebi privlaciti citaoce i povecavati tiraz?

Draža

pre 5 godina

Ovo nije smelo da se desi. Država ne treba da priča o suficitu u kasi nego da uloži novac u bezbednost građana i vozača. Obezbedite pružne prelaze ili svi dajte ostavke!

Bas tako

pre 5 godina

Tacno tako. Glasao sam za ovu vlast i to u dalekom svetu, ali to ne znaci da oni rade 100% ispravno. Tacno je, hvale se suficitom u Budzetu. Sta to za ove i ostale nesretnike znaci? Da li ce Beograd na vodi, da omoguci svim gradjanima Srbije, ravnopravno, bolji, komforniji zivot? Nece, sigurno. Da li je Beograd Srbija? Nije. Objavie, a prethodno proverite u "svojim izvorima", da je Budzet Beograda, veci od zbira Budzeta, svih ostalih gradova i opstina u Srbiji. Tesko ce to da ide. To je veca tajna, nego kada ce doci Putin, Makron, ... Ne igrajte se narodom, ne igraj te se kukom i motikom.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20