• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.I.

21.12.2018

19:47

(FOTO) KRVAVE BEČKE ULICE: Pored ubijenog vođe "kavačkog klana", TEŠKO RANJEN SESTRIĆ DARE BUBAMARE!

Vesti

(FOTO) KRVAVE BEČKE ULICE: Pored ubijenog vođe "kavačkog klana", TEŠKO RANJEN SESTRIĆ DARE BUBAMARE!

Podeli vest

Vladimir Roganović (32), jedan od vođa zloglasnog "kavačkog klana" iz Kotora, ubijen je oko 13.30 časova u centru Beča u klasičnoj mafijaškoj sačekuši. U istom napadu upucan je i Stefan Vilotijević (22) iz Nikšića, sestrić folk zvezde Radojke Adžić, alijas Dara Bubamara

Prema prvim izveštajima, u pucnjavi je učestvovalo više osoba, a obe žrtve su pogođene u glavu. U ovom delu Beča zavladala je opšta panika od terorističkog napada, pa je policija čak podigla i helikoptere.

Austrijski mediji su kasnije preneli da su učesnici pucnjave vikali na srpskom: "Brate, brate!"

Direktor restorana ispred kojeg se desio zločin izjavio je da su u okršaju učestvovale tri osobe, koje su trčeći pobegle. Još se ne zna ko stoji iza incidenta i koji su njihovi motivi.

Inače, ubijeni Roganović je iz Herceg Novog. Poslednji put se njegovo ime pominjalo 27. aprila prošle godine kada je uhapšen u Beogradu sa još četvoricom Crnogoraca zbog sumnje da su pripremali atentat na bivšeg načelnika beogradske policije Veska Milića. Istraga, međutim, nikad nije otišla u tom pravcu, a on je bio optužen samo zbog falsifikovanih dokumenata.

Foto: Printscren youtube

 

Dva dana pre Vladimirovog hapšenja, u Herceg Novom nastradao je njegov brat od strica Duško Roganović (35), koji je izgubio obe noge u eksploziji podmetnute bombe.

Braća Roganović su, inače, u žižu javnosti dospeli i 2009. nakon ubistva Marka Vesnića, vođe navijača "Delija". Vladimir je oslobođen za to ubistvo, a Duško osuđen na osam godina robije.
Ranjeni Stefan Vilotijević, najmlađi je sin Kićuna, koji je ubijen 1999. u Novom Sadu.

Kićun je u svoje vreme važio za najuticajnijeg crnogorskog bosa u tom gradu. Kićunov stariji sin Filip doživeo je istu sudbinu. Izrešetan je u kiši metaka na Paliću, oktobra 2015. godine, vozeći džip Alena Kurine, koji se u tom trenutku nalazio na mestu suvozača. Pogođen je sa sedam metaka, dok je Kurina ranjen. 

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) KRVAVA TELA PRIPADNIKA KAVAČKOG KLANA! Prva fotografija sa mesta BRUTALNE LIKVIDACIJE!

 

MAFIJAŠKI OBRAČUN U BEČU! Ubijen Vladimir Roganović, teško ranjen Stefan Vilotijević, obojica pripadnici kavačkog klana




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arsenik

pre 5 godina

Bas udarna vest. Kakvi likovi? Ne znam zasto im posvecujete toliko paznje? Dokaz sta milogorci imaju da ponude ili unesu u Nato.

Po ko zna koji put

pre 5 godina

Ni sam ne znam, koliko puta sam komentarisao vesti poput ove, kao i tekstove o souima, koji su to sto jesu. ako se moderatoru ne svidja komentar, nece ga objaviti. Mi smo budale sto ih citamo, ne oni.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija