• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

24.12.2018

23:15

IZMASAKRIRAO MLADIĆA PA LEGAO DA SPAVA! Detalji stravičnog zločina u mestu Stubline kod Obrenovca!

Vesti

IZMASAKRIRAO MLADIĆA PA LEGAO DA SPAVA! Detalji stravičnog zločina u mestu Stubline kod Obrenovca!

Podeli vest

Stefana Lazarevića nožem je ubio Vasilije M., koji je ubrzo nakon zločina uhapšen u svom krevetu u mestu Stubline. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati

Vasilije M. (27) uhapšen je juče ujutru zbog sumnje da je pijan nožem nasmrt izbo Stefana Lazarević (26) u kafani "Kod Šverka" u Stublinama kod Obrenovca. Policija je napadača pronašla kako mirno spava u svojoj kući, kao da se ništa nije dogodilo.

Kako navodi naš izvor blizak istrazi, Stefan je kobne večeri došao da pomogne rođaku koji je vlasnik kafane, a u neko doba se u lokalu pojavio već pripiti Vasilije.

Pomagao u šanku

- Vasilije se prvo zakačio sa obezbeđenjem kafane. On je u više navrata bio incidentan i u jednom trenutku je čak potegao nož koji je doneo sa sobom i stavio radniku obezbeđenja pod grlo. Ipak, njega su smirili gosti koji su ga poznavali. Sve je izgledalo kao da će se na tome završiti - kaže sagovornik Informera.

On navodi da je oko tri sata ujutru, nezadovoljan što je "fajront", Vasilije M. prišao Stefanu Lazareviću, koji je radio za šankom.

Stefanović: Drakonski kažnjavati nasilnike


Ministar policije Nebojša Stefanović istakao je da se svom snagom zalaže za višegodišnje kazne zatvora za one koji nekoga napadnu nožem ili udare palicom.

- Policija i tužilaštvo rade brzo. Molim i sudove da počiniocima ovakvih krivičnih dela izriču drakonske kazne, od 10 do 15 godina zatvora - rekao je ministar.

- Osumnjičeni je iznenada nasrnuo na mladića, najverovatnije besan što nije mogao ponovo da naruči piće. Šta se tačno dogodilo za sada nije moguće reći jer je većina gostiju bila u alkoholisanom stanju. Sigurno je samo da je Vasilije M. nasrnuo na Lazarevića i da ga je više puta ubo nožem u leđa i grudi - kaže naš sagovornik.

Kada je Stefan pao obliven krvlju, u lokalu je nastala panika i ubica je mirno išetao, a Lazarevića su rođaci kod kojih je radio odvezli u Dom zdravlja, ali nažalost nije mu bilo spasa.

U policiji kažu da je Vasilije M. bukvalno uhapšen u svom krevetu jer je nakon ubistva otišao u svoju kuću i legao da spava.

Mladić za primer

Rođaci nesrećnog Stefana Lazarevića koje su reporteri Informera zatekli ispred njegove kuće u šoku su pričali o ubistvu.

- Ubijen je mladić za primer. Stefan je imao svoju agenciju za pranje zgrada. Vredan i miran porodičan čovek. Žena mu je u petom mesecu trudnoće - rekao je rođak kog smo zatekli ispred porodične kuće Lazarevića.

On je dodao da je Stefan svima pomagao kad je mogao.

- I sada je tako bilo. Njega je stric, koji je njegovih godina i koji je vlasnik kafane, pozvao da mu pomogne u šanku. Otišao je i nije se vratio. Taj skot koji ga je izbo otišao je posle da spava. Uhapsili su ga, ali šta to vredi. Koliko god ga budu osudili nije dovoljno jer Stefana više nema, a on će skotina kad-tad izaći na slobodu - kaže ogorčeni rođak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija