• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

25.12.2018

08:47

OTKRIVENO KAKO IZGLEDA UBICA ROGANOVIĆA! Visok, neobrijan muškarac sa crnom kapuljačom peške se udaljio sa mesta zločina

Vesti

OTKRIVENO KAKO IZGLEDA UBICA ROGANOVIĆA! Visok, neobrijan muškarac sa crnom kapuljačom peške se udaljio sa mesta zločina

Podeli vest

Austijska policija intenzivno traga za muškarcem starim oko 30 godina za kog se sumnja da je učestvovao u likvidaciji Vladimira Roganovića i ranjavanju Stefana Vilotijevića u petak u Beču

Po rečima očevidaca, napadač je bio neobrijan, visoko oko 185 centimetara, a prilikom incidenta nosio je crnu jaknu i kapuljaču na glavi.

Policija je izjavila da je ubica verovatno sa slovenskog govornog područja, s obzirom da su reči nekog slovneskog jezika odzvanjale tokom pucnjave. Napadač se nije, kako se to najpre mislilo, odvezao automobilom sa lica mesta, već se peške udaljio i zaputio u susednu ulicu, piše portal "Der Standard".

Iako identitet ubice još uvek nije otkriven, postavilo se pitanje da li je ova likvidacija još jedan rezultat rata crnogorskih klanova, jer se ubijeni Roganović smatra veoma važnim članom Kavačkog klana. 

Foto: Vladimir Roganović, Foto: printscreen Facebook

Vladimir Roganović

Istovremeno, postoji mogućnost i da je prava meta bio Stefan, a da je Roganović kolateralna šteta krvavog rata porodica Vilotijević i Radulović. Taj sukob traje već 30 godina, a započet je u Nikšiću, kada su Radulovići navodno napali Vilotijeviće, zapucavši na Zorana Vilotijevića, koji je od posledica ranjavanja preminuo.

Smatra se da je Kićun Vilotijević, Stefanov otac, učestvovao u ovom obračunu. O Kićunu se govorio kao o najuticajnijem crnogorskom bosu u Novom Sadu, sve dok 1999. godine nije ubijen u ovom gradu. Njegov ubica nikada nije pornađen. Stariji Stefanov brat takođe je ubijen.

Podsetimo se, krvavi kriminalni obračun odigrao se u petak u centru Beča. Roganović, Vilotijević i još jedan muškarac, čiji je identitet još nije otkriven javnosti, izašli su iz restorana u kom su ručali.U tom trenu prišao im je napadač sa kapuljačom na glavi i ispalio nekoliko hitaca. Meci su Roganovića i Vilotijevića pogodili u glavu.

Roganović je ostao mrtav na licu mesta, dok je Vilotijević prevezen u bolnicu u kritičnom stanju i sada je van životne opasnosti. Već danas je prebačen u drugu bolnicu, a policija ga je privela, jer je za njim ranije raspisana Interpolova poternica. 

Foto: Instagram/ladylilyns

Majka Stefana Vilotijevića objavila je sliku iz bolnice

Policija nije saopštila koja država je tragala za njim niti po kom osnovu.

Pored njega, na informativni razgovor je priveden i treći muškarac koji je ručao sa njima u bečkom restoranu, no informacije koje je on dao nisu pomogle inspektorima.

Još uvek nije jasno da li će treći muškarac u ovom slučaju ostati u svojstvu svedoka, imajući u vidu da austrijska policija smatra da on krije informacije koje bi bile od velikog značaja.

TREĆI ČOVEK REŠAVA LIKVIDACIJU ROGANOVIĆA?! Svi se pitaju KO JE ON! Stajao je iznad upucanog Vladimira! Očevici su čuli kako mu govori OVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija