• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

26.12.2018

20:38

DOBRE VESTI: Niko od 13 povređenih putnika u sudaru šlepera i autobusa NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN!

Vesti

DOBRE VESTI: Niko od 13 povređenih putnika u sudaru šlepera i autobusa NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN!

Podeli vest

Povređeni putnici saobraćajke kod Kruševca nisu životno ugroženi Niko od 13 povredjenih putnika autobusa kruševačkog ,,Jugoprevoza,, koji je u utorak imao tešku saobraćajnu nezgodu u mestu Šanac kod Kruševca na magistralnom putu Kraljevo-Pojate, nije životno ugrožen

- Svi su u dobrom stanju i nema životno ugroženih, ali su svakako na opservaciji zbog eventualnih kompčlikacija- potvrdjeno nam je u kruševačkoj Opštoj bolnici.

U Upravi kruševačkog ,, Jugoprevoza,, potvrdjen o je za Informer da se vozač autobusa, koji je u toj saobraćajkiu zadobio lakše telesne povrede, dobro oseća.

-Vozač autobusa Marko Andjelković je dobro. On je sinoć otpušten iz bolnice, ali će se , ako zatreba, javljati na preglede- rečeno nam je u ,,Jugoprevozu,,.

Foto: R.B.

 

Podsećamo, teška saoibraćajna nezgoda dogodila se u utorak okmo 15 sati, a u sudaru auto-šlepa i autobusa vozač šlepera G. V.(49) iz Varvarina stradao je na licu mesta i vatrogasci su dugo izvlačili njegovo smrskano telo . Kako saznajemo, radi se o čoveku koji je držao kafić u Pojatama i bavio se prevozom i trgovinom auto delova.

Foto: R.B.

 

Auto-šlep se kretao iz smera Kruševca, a autobus iz suprotnog smera i saobraćao je redovnom linijom . Ali, vozač auto šlepa G.V.je iz još nepoznatih razloga skoro isekao krivinu puta u Šancu i udario u stub autobusa. Od siline udarca prednje strane vozila su teško oštećene, a auto, koji je prevožen na teretnjaku, završio je u obližnjoj njivi.

Još veća drama nastala je kada su okrvavljeni putnici mobilnim telefonima počeli da zovu svoje najbliže I kad je kolona automobile s obe strane puta u Šancu počela da se gomila, pa je ovaj putni pravac do kasno bio u prekidu.

(VIDEO) ŠLEPER SE ZAKUCAO U AUTOBUS! Poginuo vozač kamiona, jedanaest osoba povređeno, među njima i DETE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija