• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

28.12.2018

15:01

ZAFIR POKLANJAO NOVAC I NARKOTIKE STARLETAMA! Ubijeni bivši zet Dragoslava Kosmajca bio široke ruke prema lepoticama!

Vesti

ZAFIR POKLANJAO NOVAC I NARKOTIKE STARLETAMA! Ubijeni bivši zet Dragoslava Kosmajca bio široke ruke prema lepoticama!

Podeli vest

U šokantnoj prepisci između starlete Ane Korać i nedavno ubijenog Đorđa Zafirovića (37) ona mu traži 1.950 evra za cipele i moli ga za jedno "ono" i "parfem", što je očigledna šifra za paketić droge

Đorđe Zafirović (37), koji je prekjuče ubijen u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Futogu, bio je široke ruke prema starletama, kojima je poklanjao pare, ali po svemu sudeći čak i drogu!

U šokantnoj prepisci između Zafirovića i učesnice rijalitija "Zadruga" Ane Korać, ona mu traži 1.950 evra za cipele, što joj on velikodušno poklanja, ali ga moli i za jedno "ono" i "parfem", što je bila očigledna šifra za paketić droge!

Kurir u "audiju A8"

Iz prepiske se vidi da je Koraćeva bila veoma bliska sa Zafirovićem, jer su razmenjivali srca, poljupce i nežne poruke.

U jednom trenutku, samo nekoliko dana pre nego što je Zafirović ubijen, Ana mu je poručila da je videla neke preskupe cipele, koje joj trebaju za nekakav "nastup":

"Srcee, jesi ovde možda u A bloku? Trebaš mi nešto, je li imaš kod sebe nešto keša? Treba mi da nešto platim, imam večeras nastup, pa ti vraćam sutra kad ustanem. Javi se, pa se viđamo."

"Nisam srce, ali organizovaću ti. Kad hoćeš da pošaljem nekog i koliko da ti donese", upitao je Zafirović.

"E top. Ma štikle neke da uzmem sad, 1.950 evra koštaju. Treba mi za večeras, pa se vidimo sutra mi. Kada god..."

Zafirović joj je galantno poručio da nema problema i dodao:

"Muškarcima se pozajmljuje, a ženama se poklanja."

Foto: printscreen RTV Pink

U drugoj prepisci, Ana mu šalje poruku u kojoj je sasvim očigledno da mu traži drogu, pa mu se obraća u šiframa:

"Srce, da nemaš jedno ono, znaš na šta mislim?"

"Imam mnogo više ljubavi", odgovorio je Đorđe.

"Treba mi jedan 'parfem', haha", kazala je Ana.

"Gde? Hoćeš da ti ja donesem?", upitao je Zafirović.

Foto: printscreen Telegraf.rs

Kad mu je Ana kazala da je daleko od njega, Đorđe joj je ponudio da joj "paket" donese "njegov čovek". Pošto se Ani taj "čovek" nije javljao, Zafir joj je objasnio gde da ga nađe:

"Kod belog stuba ispred restorana. On je između belosivih zgrada. Audi A8 crni".

Zafirović je, inače, osim sa Anom Korać, bio veoma blizak i sa pevačicom Katarinom Živković, sa kojom je fotografisan na premijeri filma "Južni vetar" 23. oktobra.

Nakon što je Đorđe izrešetan, Katarina nije mogla da dođe sebi od šoka:

Zafir pred smrt: Živim pošteno od uvoza automobila

Đorđe Zafirović je dva i po meseca pre ubistva u jednom intervjuu izjavio da je "dežurni krivac" i bez ikakvog osnova dovođen u vezu sa čak osam ubistava poslednjih godina. Zbog toga je, kako je naveo, redovno privođen na informativne razgovore u policiji.

- Nemam nikakve veze sa kriminalnim poslovima i nisam uplašen za svoju bezbednost - kazao je Zafirović, ali ga je ovde demantovala činjenica da je u trenutku ubistva nosio pancir.

- Imam legalan biznis, vodim rentakar agenciju. Bavim se uvozom automobila iz inostranstva. Sa kriminalom, posebno onim organizovanim, nemam dodirne tačke. Zato mi je bilo čudno kad su me nedavno u policiji upozorili da povedem računa o svojoj bezbednosti - izjavio je Zafir, tvrdeći da se kreće bez obezbeđenja.

Ipak, kao mogući motiv njegove likvidacije pominju su upravo poslovi sa drogom ili osveta klana Luke Bojovića, koji ga je smatrao odgovornim za ubistvo njihovog saradnika Radeta Rakonjca, koji je izrešetan 2. aprila 2014. godine u Beogradu.

Zafirović se, takođe, dovodio u vezu i sa ubistvom narko-dilera i pripadnika grupe "Firma" Jovicom Radonjićem (35), nekad nerazdvojnim prijateljem, koji je upucan u aprilu 2015. na Zvezdari u Beogradu.

Zafirović je priznao da je u životu "pao" samo četiri-pet puta zbog pištolja, te da je kao 15-godišnjak u rodnom Nišu ubio "lokalnog siledžiju" u jednoj diskoteci. Zbog tog zločina je osuđen i poslat u Vaspitno-popravni dom u Kruševcu, odakle je pobegao i krio se dok slučaj nije zastareo. U Niš se vratio 2004. godine, kada je u aprilu mesecu teško ranjen ispred TC "Kalča". 

- Jako sam potresena, ovo nas je sve pogodilo. Mi smo stvarno bili samo dobri drugari, ovo mi je jako teško palo. Nismo bili u vezi, samo smo bili jako dobri prijatelji - rekla je Katarina.

Ubijen iz dva "heklera"

Prema poslednjim rezultatima iz istrage, na Zafirovića su prekjuče oko 17 sati u Futogu pucala dvojica maskiranih napadača iz BMW-a u pokretu, dok je treći, takođe maskiran, bio za volanom ovog auta.

- Zafirović je izrešetan iz dva "heklera" dok je bio u "golfu 6", koji je u vlasništvu Jelene V. BMW iz kog je pucano je nedavno ukraden u Beogradu, a imao je švajcarske tablice. Taj auto je ubrzo nakon zločina nađen zapaljen - kazao je naš izvor.

Đorđe ima "debeo" dosije u policiji, a do 2014. bio je u braku sa najstarijom ćerkom beogradskog kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, s kojom ima sedmogodišnje dete. Zafirović se sa njom razišao 2014, u jeku afere koja se napravila oko Kosmajca, kad je u javnosti označen kao najveći narko-bos.

Nakon razvoda, Zafirović je sa drugom ženom dobio još jedno dete, koje sad ima dve i po godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

A koga drugog bolesni umovi mogu da postave na tv sprdnje nego "bolesnike"društva.

Lazni bot

pre 5 godina

Drzavna strategija kriminalce iskoristiti za prljave poslove posle ih smaknuti a starlete u drzavne medije da "vaspitaju" narod

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija