• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

28.12.2018

16:39

(FOTO) JEZIVI DETALJI LIKVIDACIJE kod Pupinovog mosta: PUKLO JE KAO METEOR! DELOVI AUTA LETELI, KRV SE SLIVALA PO ULICI!

Vesti

(FOTO) JEZIVI DETALJI LIKVIDACIJE kod Pupinovog mosta: PUKLO JE KAO METEOR! DELOVI AUTA LETELI, KRV SE SLIVALA PO ULICI!

Podeli vest

Bilo je strašno. Puklo je kao da je pao meteor, zaledili smo se od straha - kažu svedoci stravične eksplozije automobila koja se dogodila sinoć kod Pupinovog mosta i u kojoj je likvidiran Nenad Blagojević (48).

Do eksplozije je došlo oko 20 sati sinoć, kada je Blagojević svojim "mercedesom" vozio ka Pupunovom mostu. Ispod automobila bila je podmetnuta bomba, koja je aktivirana daljinskim upravljačem, pokazali su prvi rezultati istrage. Ubica je, najverovatnije, bombu aktivirao iz neposredne blizine.

Kada je bomba eksplodirala, srećom, niko više nije povređen. Blagojević je preminuo na licu mesta, a strahovitu eksploziju preživeo je čak i njegov pas, jazavičar, koji je bio u gepeku karavana.

Foto: informer.rs

 

Ovo pokazuje i da su ubice bile precizne i poprinule se da eksplozija ubije samo Blagojevića koji je bio meta. Prednji deo automobila potpuno je uništen, dok je zadnji ostao gotovo netaknut.

- Pretpostavlja se da je reč o bombi koja je ručno aktivirana, možda u trenutku kada je vozač automobila usporio zbog semafora. Po oštećenju automobila pretpostavlja se da je eksplozivna naprava postavljena ispod vozačevog sedišta i to s namerom da se ciljano raznese samo vozač - rekao je izvor iz istrage.

Foto: informer.rs

 

Meštani još ne mogu da dođu sebi od šoka.

- Detonacija se čula u celom naselju. Delovi automobila leteli su na sve strane. Bilo je zaista strašno - kažu svedoci koji su videli eksploziju.

HAOS U CENTRU BEOGRADA! Pijani vozač napravio rusvaj u saobraćaju, PA UDARIO POLICAJCA!

Kako kažu odjeknulo je kao mina.

- Nikada nisam čuo takvu eksploziju. Prozori su se tresli od detonacije - kaže ovaj Beograđanin.

ZAFIR POKLANJAO NOVAC I NARKOTIKE STARLETAMA! Ubijeni bivši zet Dragoslava Kosmajca bio široke ruke prema lepoticama!

Zaposleni u okolnim lokalima kažu da je prizor nakon nesreće bio užasan, da je pored automobila bilo mnogo krvi ubijenog.

Blagojević je od ranije bio dobro poznat policiji i ima kriminalni dosije.

(FOTO/VIDEO) BOMBAŠKI NAPAD KOD PUPINOVOG MOSTA! U eksploziji ubijen vozač mercedesa Nenad Blagojević!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beograd

pre 5 godina

Prepun Beograd krimosa iz okruzenja,najvise iz Crne Gore.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija