• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.12.2018

18:36

(FOTO) SUROVO UBISTVO U ZEMUNU IMA NOVU POZADINU! Blagojevića RAZNELI bombom zbog SUKOBA IZ DEVEDESETIH!

Vesti

(FOTO) SUROVO UBISTVO U ZEMUNU IMA NOVU POZADINU! Blagojevića RAZNELI bombom zbog SUKOBA IZ DEVEDESETIH!

Podeli vest

Likvidirani muškarac je u mladosti imao problema sa zakonom i ljudima iz kriminalne sredine, ali je poslednjih petnaestak godina živeo povučeno

Nenad Blagojević Bosanac (48), koji je u četvrtak u 19.45 kod Pupinovog mosta u Zemunu raznet u eksploziji bombe postavljene pod njegov "mercedes", najverovatnije je likvidiran zbog neraščišćenih računa iz svoje kriminalne prošlosti.

- On se ne dovodi u vezu s ratom klanova, niti ima podataka da je sarađivao sa nekim od njih. Kao mladić je više puta hapšen i osuđivan, i to zbog ubistva, pokušaja ubistva, tuča, iznuda i sličnih krivičnih dela. Poslednji put je bio u pritvoru krajem 2015. godine zbog iznude, a 2002. godine je bio pritvoren zbog teške krađe, nanošenja teških povreda i nelegalnog pištolja. Zbog svega toga ne isključuje se mogućnost da je neko kome se zamerio u prošlosti ili kome je ostao dužan sada dosetio da mu se osveti - kaže izvor.

Brutalnom likvidacijom, koja je prekjuče uznemirila stanovnike Zemuna, šokirana je i Blagojevićeva bivša supruga Milka, koju je strašna vest sačekala u Australiji, u kojoj je i sam Blagojević živeo do pre tri godine.

Foto: Informer

- Nenad je 15 godina živeo u Australiji i s tečom je radio elektriku. Od tog posla je živeo. U Srbiju se vratio pre tri godine u stan svog pokojnog oca na Galenici - kaže za Kurir vidno potresena Milka.

Ćerka slomljena

Kako kaže, njen bivši muž je kao mladić imao problema sa zakonom, ali je poslednjih petnaestak godina bio van svih tih kriminalnih priča.

- Verujem da sve ovo ima veze s njegovom kriminalnom prošlošću, još iz vremena kad je bio tinejdžer. Znam da je u srednjoj školi učestvovao u nekoj tuči i da je tada izboden neki mladić i da je Nenad zbog toga odgovarao. Više puta ga je policija pozivala, znam da je bio u kućnom pritvoru, ali nikada nije bio dovođen u vezu s ozbiljnim krivičnim delima. On je retko kad pričao o ranijem životu, potpuno se posvetio porodici - ističe Milka.

Foto: Informer

- Naša ćerka Savana je teško podnela očevu smrt. Svakog dana su se čuli po nekoliko puta i kada je ubijen, čekala je da je tata pozove - plačnim glasom kaže i dodaje da ne zna da li je Nenad dobijao pretnje.

- Živeo je opušteno. Verovatno nije očekivao da bi ovako nešto moglo da se dogodi. Zbog toga veruje da je u pitanju neki sukob odranije - kaže ona.

(FOTO) JEZIVI DETALJI LIKVIDACIJE kod Pupinovog mosta: PUKLO JE KAO METEOR! DELOVI AUTA LETELI, KRV SE SLIVALA PO ULICI!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svaka čast

pre 5 godina

Svaka čast. Uspeli ste da nađete broj telefona, bivše supruge ubijenog i da dobijete ekskluzivu, u tako kratkom vremenu. Ne može to svako.

KIR SRBIN

pre 5 godina

МОЖДА ЈЕ НЕКОМЕ ЛОШЕ ИНСТАЛИРАО ПРЕКИДАЧЕ И ОСИГУРАЧЕ????

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija