• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2018

15:45

(FOTO) RAZNELI NENADA DALJINSKI, EKSPLOZIVOM C4! Nepoznati detalji iz istrage BRUTALNOG MAFIJAŠKOG UBISTVA U ZEMUNU

Vesti

(FOTO) RAZNELI NENADA DALJINSKI, EKSPLOZIVOM C4! Nepoznati detalji iz istrage BRUTALNOG MAFIJAŠKOG UBISTVA U ZEMUNU

Podeli vest

Nenad Blagojević (48) ubijen je plastičnim eksplozivom podmetnutim ispod sedišta njegovog "mercedesa". U Nenadovoj kući nađen "škorpion", proverava se da li je korišćen u nekom ubistvu

Nenad Blagojević (48) raznet je u četvrtak u Zemunu razornim plastičnim eksplozivom C4, podmetnutim ispod sedišta njegovog "mercedesa", saznaje Informer od izvora iz istrage. Bomba je aktivirana daljinskim upravljačem i postavljena veoma stručno, tako da Nenad nije imao šanse da preživi.

Pas preživeo

Koliko je bomba stručno postavljena pokazuje činjenica da je eksploziju preživeo Nenadov pas jazavičar

Izvor iz istrage potvrdio nam je da su Blagojevića nesumnjivo likvidirali profesionalci.

- Po oštećenjima njegovog automobila videlo se da je eksplozivna naprava bila postavljena ispod vozačevog sedišta, a sama eksplozija je bila usmerena da raznese samo vozača. Koliko je sve to stručno postavljeno i aktivirano pokazuje i činjenica da je eksploziju preživeo Nenadov pas jazavičar koji se nalazio u gepeku "mercedesa" - kaže naš sagovornik.

Blagojević je bio dobro poznat policiji još od devedesetih godina. Iza sebe ima krivične prijave za ubistvo, pokušaj ubistva, iznudu, nanošenje teških telesnih povreda, nelegalno nošenje oružja...

(FOTO) JEZIVI DETALJI LIKVIDACIJE kod Pupinovog mosta: PUKLO JE KAO METEOR! DELOVI AUTA LETELI, KRV SE SLIVALA PO ULICI!

- Protiv njega je u leto 1999. podneta krivična prijava za ubistvo Nenada Vićentijevića (28), koji je ubijen 15. jula te godine. Vićentijević je izrešetan dok se nalazio u svom parkiranom automobilu, a ubica je u njega pucao iz vozila u pokretu, pri čemu je žrtva pogođena sa nekoliko hitaca u glavu. Blagojević je bio optužen za ovo ubistvo, ali nikada nije bio osuđen - priča naš izvor, koji nije znao da nam kaže kada je i zašto sudski proces protiv Blagojevića prekinut.

Bio upleten u pucnjavu 2015?

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, policija je imala operativna saznanja da je Nenad Blagojević 2015, nakon proterivanja iz Australije, bio umešan u jednu pucnjavu, koja se odigrala na beogradskoj opštini Voždovac. Tada je ranjen jedan mladić. Blagojević, međutim, nikada nije hapšen i procesuiran zbog tog obračuna.

Prema njegovim rečima, Blagojević je kasnije osuđivan tri puta, ali za druga krivična dela. Između ostalog, za pokušaj ubistva Dragana Ćirovića 2002. godine.

- Nakon što je odležao tu kaznu, Blagojević se odselio u Australiju. Međutim, 2015. je proteran iz te zemlje i vratio se u Srbiju. Nije poznato čime se bavio od tada, jer u poslednje tri godine nije bio hapšen. Činilo se kao da se smirio, ali činjenica da je nakon ubistva u njegovom stanu u Zemunu nađen automatski pištolj "škorpion" pokazuje da je najverovatnije nastavio da se bavi nezakonitim poslovima - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je "škorpion" iz Blagojevićevog stana poslat na veštačenje, kako bi se utvrdilo da li je korišćen u nekom krivičnom delu.

Blagojević je, inače, rođen u Beogradu, ali mu je otac poreklom iz BiH. Iza njega su ostale dve maloletne ćerke iz dva braka.

(FOTO) SUROVO UBISTVO U ZEMUNU IMA NOVU POZADINU! Blagojevića RAZNELI bombom zbog SUKOBA IZ DEVEDESETIH!

Nenadov prijatelj je na jednoj društvenoj mreži naveo da je on uvek bio nasmejan i veseo.

"Svi veliki ljudi imaju prijatelje, ali i neprijatelje. U njegovom životu bio je veliki broj prijatelja u Srbiji, a i u dalekoj Australiji. Nažalost, mali broj neprijatelja mu je došao glave... Nije dao na Srbe i držao je do sebe. Bio je plemenit, uvek nasmejan i veseo", napisao je jedan njegov drug.

Podsetimo, Blagojević je ubijen preksinoć oko 19.45 tokom vožnje Ulicom cara Dušana, kod izlaza za Pupinov most. Hitna pomoć je brzo stigla, ali Nenadu nije bilo spasa. 


 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija