• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.12.2018

10:26

NEVEROVATAN SLUČAJ POKUŠAJA SAMOUBISTVA MEDICINSKE SESTRE IZ BORA: PREŽIVELA PAD SA 30 METARA izbegla smrzavanje i davljenje!

Vesti

NEVEROVATAN SLUČAJ POKUŠAJA SAMOUBISTVA MEDICINSKE SESTRE IZ BORA: PREŽIVELA PAD SA 30 METARA izbegla smrzavanje i davljenje!

Podeli vest

Medicinska sestra iz Bora S. Z. (40) na čudesan način je u četvrtak preživela pokušaj samoubistva!

Ona je najpre skočila sa 30 metara visine sa mosta koji vodi ka selu Brestovac, ali je pala u sneg, gde se onesvestila. Potom se otkotrljala u obližnji potok i tako provela nekoliko sati, sve dok je nisu pronašli lokalni meštani.

Uprkos svemu, uspela je da izbegne smrzavanje, ali i davljenje, s obzirom na to da joj je glava bila ispod vode kada je pronađena. Uz to, povrede koje je pretrpela posle pada jesu teške, ali nisu opasne po život.

Polomljen pršljen

Najteža povreda koju je S. Z. zadobila posle pada jeste slomljen kičmeni pršljen

- Ekipe Hitne pomoći odmah po pozivu su izašle na teren. Najpre su morali da dobro utople ženu jer joj je pretila smrt od hipotermije. Zatim je upućena na detaljnu dijagnostiku jer je imala više vidljivih povreda od pada. Utvrđeno je da, osim drugih povreda, ima i prelom kičmenog pršljena. Zato je hitno prebačena na Ortopedsku kliniku na beogradsku Banjicu - saznajemo od nadležnih.

S. Z. je, inače, medicinska sestra na Odeljenju ginekologije u Boru, a njene kolege kažu da nikada nije odavala znake depresije.

Foto: Informer DN

Lekari: Stanje povređene teško, ali stabilno

Na Institutu za ortopedsko-hirurške povrede "Banjica" za Informer kažu da je još rano za bilo kakve prognoze, ali da je zbog povreda stanje medicinske sestre iz Bora veoma teško.
- Zbog težine povreda koje je zadobila njeno stanje je teško, ali za sada je stabilna, odnosno nije životno ugrožena - poručili su u ovoj ustanovi.

- Tog dana nije bila u smeni, verovatno je od kuće krenula ka mostu. Apsolutno nijedna sitnica nije ukazivala da je S. Z. sklona samoubistvu, da je u depresiji, da ima nekih problema. Radila je i funkcionisala na poslu potpuno normalno kako u poslednje vreme, tako i svih prethodnih godina. Ponašala se najnormalnije. Šta ju je nateralo na takav korak niko od kolega ne može ni da pretpostavi - saznajemo nezvanično u bolnici u Boru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija