• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.01.2019

16:57

KRAJ DRAME U BRODAREVU: Rođaci preduhitrili spasioce i izvukli čoveka koji je bio pod snegom

Vesti

KRAJ DRAME U BRODAREVU: Rođaci preduhitrili spasioce i izvukli čoveka koji je bio pod snegom

Podeli vest

Sredovečnog muškarca kojeg su danas meštani Brodareva pronašli oko podne da leži promrzao u snegu, a potom uplašeni za njegov život alarmirali medije, spasili su rođaci.

Njega je oko 12 časova primetio Bajko Gojak, kako leži kraj puta gotovo prekriven snegom, ali je davao znake života.

Međutim, nije mogao sam da mu pomogne, a, kako je rekao, nadležne službe nisu bile u mogućnosti da izađu na teren zbog snega. 

Čoveka su pre dolaska spasilačke ekipe, pronašli rođaci i zbrinuli.

Pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice odmah pošto su dobili informaciju da se čovek nalazi u snegu uputili su se ka Brodarevu, međutim rodbina ih je preduhitrila tako da nisu imali potrebe da intervenišu.

NOVA ŽRTVA SMRZAVANJA KOD VRANJSKE BANJE? Pronađeno beživotno telo muškarca
 

Inače, prema nezvaničnim informacijama radi se o I.K. koji živi u Zakutu selu iznad Brodareva. 

(FOTO/VIDEO) STRAVIČNA NESREĆA KOD KRUŠEVCA! Jedna osoba poginula, TRUDNICA TEŠKO POVREĐENA, lekari joj se bore za život!
 

Putni pravci u brodarevskom kraju zavejani su i snega ima skoro pola metra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija