• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

12.01.2019

17:44

JECAJI  PARALI NEBO IZNAD KRUŠEVCA! Sahranjen mladić koji je stradao u udesu, sestra molila da NE SPUŠTAJU KOVČEG!

Vesti

JECAJI PARALI NEBO IZNAD KRUŠEVCA! Sahranjen mladić koji je stradao u udesu, sestra molila da NE SPUŠTAJU KOVČEG!

Podeli vest

Skoro niko nije disao od brojnih prijatelja,rođaka, školskih drugova i poznanika kada je sanduk sa telom Stefana Ilića (26) položen duboku u zemlju na groblju u Parunovcu kod Kruševca.Sahrana mladog čoveka koji je 10.januara na putu Kruševljac-Kaonik,vozeći “fijata” poginuo na licu mesta u direktnom sudaru sa autobusom “Jugoprevoza” bila je potresna i za one koji nisu Stefana dobro poznavali

Teško da da neko ovih dana nije imao bar jednu suzu za tragediju koja se odigrala. Stefan Ilić je nastradao na licu mesta i njegovo su telo satima izvlačili vatrogasci. Samo 24 sata kasnije, u Jedinici intenzivne nege teškim povredama podlegla njegova velika ljubav,mlada porodilja Jovana Milenković(25), prethodno donevši na svet sinčića teškog 3,5 kilograma.

Stefana smo zajedno podigli moj brat Miloš i naša pokojna mati Milenija i ja-priča za “Novosti” Radoir Ilić, Stefanov stric.

- Bio je vredan, dobar sin i bratanac. Mnogo je bio vezan za baku, ali i za sve nas, oca,brata Ivana i sestru Ivanu. Svi su kao što vidite pretužni.

Stefanov otac Miloš ćutke je primao izjave saučešća jednako potresenih ljudi okupljenih oko rake.Odmah posle nesreće, na svom fejsbuk profilu objavio je tužnu vest o stradanju sina na Čokotinom brdu.

Foto: printscreen RTS

Rodbina i prijatelji iz Makedonije i Sarajeva bili su deo tužne povorke,ne verujući da su na sahrani mladića koji je 24.januara trebalo da proslavi rođenje sina-prvenca.Ivan, Stefanov voljeni brat, pokušavao je da ostane jak zbog porodice, ali su mu oči sve vreme bile pune suza. Sestra, Ivana, ipak, nije izdržala.Glasno je dovikivala brtaovljevo ime.+

- Pozdravi svoju Jovanu, sad ste zajedno - govorila je kroz suze Ivana, moleći ljude da sačekaju sa spuštanjem sanduka kako u raku kako bi što duže bila sa bratom.

U ISTOM DANU JE OSTAO BEZ MAME I TATE, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT! Jovana i Stefan odlaze zajedno na večni počinak!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija