• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2019

15:04

TRAŽI SE GLAVNI ČOVEK LUKE BOJOVIĆA! Zbog OVOG KRIVIČNOG DELA je raspisana CRVENA POTERNICA za Filipom Koraćem

Vesti

TRAŽI SE GLAVNI ČOVEK LUKE BOJOVIĆA! Zbog OVOG KRIVIČNOG DELA je raspisana CRVENA POTERNICA za Filipom Koraćem

Podeli vest

Za Filipom Koraćem raspisana je crvena Interpolova poternica zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u podstrekavanju.

Portparol Višeg suda u Beogradu Bojana Stanković izjavila je za Tanjug da je sud u petak na zahtev tužilaštva odredio pritvor Koraću zbog opasnosti od bekstva.

Foto: Tanjug

 

S ozbirom da se već nalazi u bekstvu, za njim je odmah raspisana crvena interpolova poternica.

Više javno Tužilaštvo još nije saopštilo o kom ubistvu je tačno reč, pošto se u medijima pominje više imena ubijenih prošle godine.

FILIP KORAĆ UMEŠAN U VIŠE UBISTAVA PO BEOGRADU I SRBIJI?! Otkrivamo zbog čega je za desnom rukom Luke Bojovića RASPISANA CRVENA POTERNICA!
 

Korać je bliski saradnik Luke Bojovića čije je poslove, kako se sumnja, preuzeo nakon hapšenja Bojovića u Španiji 2012. godine, gde je osuđen na 18 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pravda za MIŠKOVIĆA i karića

pre 5 godina

A Veljko Belivuk????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija