• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.01.2019

14:07

MATORA BOLESNA PEDOFILČINA! Deda Toma (82) napadao i pipkao DVE DEVOJČICE U PARKU U ZEMUNU!

Vesti

MATORA BOLESNA PEDOFILČINA! Deda Toma (82) napadao i pipkao DVE DEVOJČICE U PARKU U ZEMUNU!

Podeli vest

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu policija je uhapsila Tomislava B. starog 82 godine u Zemunu, zbog sumnje da je pre dva dana u parku u Prvomajskoj ulici polno uznemiravao dve devojčice

Sumnja se da je najpre prišao devojčici od 12 godina, vukao je ka sebi za ruku uz reči "dođi da te čuvam", pa kad se ona istrgla uhvatio je za ruku njenu drugaricu od 11 godina i rekao joj "dođi da te cokim" i pokušao da je poljubi, ali se i ona istrgla.

- Dok ju je tako vukao za ruku on joj je govorio: "Dođi kod mene, ja ću da te čuvam". Ipak dete je nekako uspelo da se istrgne iz ruku starca i pobegne - priča naš sagovornik.

On dodaje da je osumnjičeni starac odmah prišao drugoj devojčici (11) i uhvatio je za glavu.

- Njoj je počeo da govori: "Dođi da te cokim", a zatim je pokušao da poljubi dete. Devojčica se strašno uspaničila počela da viče i srećom i ona je uspela da pobegne - kaže on.

Tomislav B. je u nedelju određeno zadržavanje, a sutra će biti saslušan u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija