• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

14.01.2019

18:31

MILOŠ JE BIO DIVAN, A UBIJEN JE BEZ IKAKVOG RAZLOGA! Devojka mladića upucanog na Adi Huji otkrila PRAVI UZROK SUKOBA!

Vesti

MILOŠ JE BIO DIVAN, A UBIJEN JE BEZ IKAKVOG RAZLOGA! Devojka mladića upucanog na Adi Huji otkrila PRAVI UZROK SUKOBA!

Podeli vest

- Miloš je bio divan, bio je najbolji. Izuzetak, a ubijen je bez ikakvog razloga - kaže Marija Đ. (21) devojka Miloša Stojanovića (27) koji je u jutarnjim satima nakon dočeka 2019. godine, upucan ispred restorana na Adi Huji

Zbog ovog ubistva uhapšen je Aleksandar Relić (25) koji je, pretpostavlja se, tog jutra pucao Stojanoviću u čelo, a isti metak pogodio je Mariju u grudi. Kako se sumnja, egzekutor je zatim Mariju oteo i odvezao u nepoznatnom pravcu.

Navodno, Relić je ubrzo potom video da nesrećna devojka krvari a potom ju je odvezao do Čukaričke padine i izbacio iz vozila.

Stojanović je preminuo 9. januara u bolnici. U neizmernoj boli, jedva skupivši snage, unesrećna devojka se prisetila ovog bolnog jutra, negirajući tvrdnje koje su se pojavile u javnosti, a gde je kao motiv stravičnog ubistva pominjan sukob zbog nje.

(FOTO) DETALJI SUROVOG ZLOČINA USRED GRADA! Sinovi poznatih pazarskih krojača se posvađali, A ONDA JE JEDAN POZVAO BRATA...

 

- Moja ljubav nikoga nije dirala. Taj muškarac je optužio Miloša da mu je uzeo nekakve ključeve od stana. Miloš mu je rekao "Kakve ključeve, o čemu pričaš?" - kaže Marija za Blic.

U trenutku napada Marija i Miloš nalazili su se na parkingu ispred jednog od lokala u kojem su proslavljali Novu godinu. Sve se dešavalo oko 7.15 sati, dok su sedeli u svom automobilu.

Prema Marijinim rečima, on se ovde nije zaustavio, već je otišao do svog automobila i iz njega izvadio oružje.

- Taj se vratio po pištolj u auto, a zatim upucao Miloša bez ikakvog razloga - navodi ona.

Svedoci jezive pucnjave pozvali su Hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vreme Mariju naterao da uđe sa njim u automobil i odvezao u nepoznatom pravcu, a zatim je izbacio iz vozila.

Devojka je ušla u autobus 54 na Čukarici oko 14 sati, kada je vozač primetio da je krvava i u veoma lošem stanju, pa je na njegov poziv došla i zbrinula ekipa hitne pomoći.

JECAJI PARALI NEBO IZNAD ĐUNISA! Sahranjena tragično stradala porodilja Jovana

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Demir

pre 4 godine

Malo morgen. Ona je ispricala 20% istine a 80% price je precutala. Nema ubistava bez ikakvog povoda odnosno razloga!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija