• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.01.2019

20:15

POLICIJA I BIA ČEŠLJAJU NOVI PAZAR! Uhapšeno još dvoje zbog sumnje da su sarađivali sa terorističkim ISIL-om!

Vesti

POLICIJA I BIA ČEŠLJAJU NOVI PAZAR! Uhapšeno još dvoje zbog sumnje da su sarađivali sa terorističkim ISIL-om!

Podeli vest

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru u saradnji sa BIA uhapsili su dve osobe osumnjičene da su sarađivale sa terorističkim organizacijama koje deluju na sirijskom ratištu

Uhapšeni su državljani Srbije sa prebivalištem u Novom Pazaru., a uhapšeni su protekle noći po operativnom radu pripadnika BIA.

Prema nezvaničnim saznanjima, obojica uhapšenih su iz užeg centra Pazara.

Njima je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsetimo, pripadnici MUP Srbije i BIA uhapsili su juče Armina A. (21), u novopazarskom naselju Potok, zbog osnovane sumnje da je povezan sa terorističkim organizacijama. 

Kod njega je pronađena vazdušna puška sa optičkim nišanom, ali i hemikalije za pravljenje eksploziva, satovi koji se mogu iskoristiti za daljinsku aktivaciju istog, specijalni telefoni, žice i naprava za daljinsku aktivaciju eksploziva.

HITNO REAGOVALE BIA I POLICIJA! Pripadnik Islamske države UHAPŠEN u Novom Pazaru, pronađene eksplozivne hemikalije, puška, specijalni telefoni...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija