• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

15.01.2019

22:26

NAROD NE PRAŠTA SILOVANJE: Ogorčeni Kruševljani traže smrtnu kaznu!

Vesti

NAROD NE PRAŠTA SILOVANJE: Ogorčeni Kruševljani traže smrtnu kaznu!

Podeli vest

Kruševljanin D.Ž. (23) uhapšen je u ponedeljak veče zbog pokušaja silovanja 18- godišnje devojke u kruševačkom naselju Lazarica. Prema prvim informacijama, osumnjičeni je devojku napao dok je prolazila ulicom , povukao je na stranu i pokušao da je siluje u snegu. Međutim, od namere je odustao kada su naišli drugi prolaznici

On je efikasnom intervencijom kruševačke policije, brzo lociran i uhapšen. Određena mu je mera zadržavanja i očekuje se njegovo privođenje pred Višim javnim tužilaštvom u Kruševcu.

- Sumnja se, takođe, da je osumnjiučeni D.Ž. početkom okrtobra 2018. godine izvršio pokušaj silovanja 61. Godišnje žene i tom prilikom joj n aneo tešku telesnu povredu. Postoji i mogućnost da je , osumnjičeni, u proteklom periodu vršio slične napade na žene. Pozivaju se građanke koje prepoznaju lice sa fotografije, a nisu prijavile napad , da to učine u policijskopj upravi Kruševac ili telefonom o37.410- 300, lokal 65.140. navode za Informer iz Policijske uprave Kruševac.

Slučaj se dogodio kasno u ponedeljak veče u Ulici Lamartinovoj u kruševačkom naselju Lazarica.
- Ja živim u ovoj ulici. Sinoć, kad sam se sa drugom vraćao iz treretane, začuo sam jak vrisak devojke. Nisam znao o čemu se radi. Naišli su još dvoje- troje polaznika I videvši nas, taj je devojku pustio I pobegao prema napuštenoj kući pri kraju ove ulice. Neko je zvao policiju I odmah smo saznali op čemu se radi- priča nam jedan sedamanaestogodišnji dekak, kojeg smo prvo srelu u uvoj ulici .

- Ja bih toga vezala u lanaci tražila da dožiuvotno robiuja. Prilča nam jedna starica.
- Prosto nevevrovatno, kakvih sve manijaka i ludaka ima na ulici. Taj, koji se toliko bio osilio, ne preza ni od čega. Doživotna, ili streljanje, bato- ogorčen je starina Milan. Svi s kojima smo razgovarali o ovom dogadjaju, ili su zatečeni ili krajnje ogorčeni , traže da pod hitno zaživi predloženi propis o doživotnoj robiji nasilinika prema deci i silovatelkja žena.

Među onima s kojima smo razgovarali, ima i onih koji sumnjaju i da je uhapošeni nameravao da nezaštićenu devojku uvuče u napuštenu kuću, u čijoj ju je blizini presreo na ulicu. Šta bi se dešavalo potom moglo desiti, u mraku, o tome niko ne sme ni da pomisli.

Više javno tužilaštvo u Kruševcu potvrdilo je za Informer da će osumnjičeni D.Ž. biti saslušan u sredu, nakon čega se očekuje dea mu sudija za prethodni postupak odredi pritvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MARKO

pre 5 godina

SVI BI DOBRE KOKE KO OVAJ NOVINAR SLEP NA ZRNO,HE,HE,HE,HE BUDALA....

Saki

pre 5 godina

Sta ce nume da nadje vulvu pa poludeo. Hteo da se igra zimskih carolija. Drzava duradi nesto i da nadje coveku nesto da jebe

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija