• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

16.01.2019

14:06 >> 14:09

ZA NEPOVEROVATI! TRI GODINE DRŽAO MRTVU MAJKU U ŠUPI: Tužilaštvo smatra da tu NEMA KRIVIČNOG DELA!

Vesti

ZA NEPOVEROVATI! TRI GODINE DRŽAO MRTVU MAJKU U ŠUPI: Tužilaštvo smatra da tu NEMA KRIVIČNOG DELA!

Podeli vest

Drugo tužilaštvo u Beogradu saslušalo je Radovana V., koji je telo pokojne majke Ljubice V. držao u šupi u beogradskom naselju Železnik još od 2016. godine, kada je i preminula

Radovan je policiji objasnio da nije imao novca da plati sahranu, i da zbog toga nije prijavio majčinu smrt. Na osnovu prikupljenih podataka tužilaštvo je donelo odluku da ne podnosi krivičnu prijavu protiv njega. 

Terao komšije

Kad god je Radovan svraćao kod Ljubice popreko nas je gledao i nije voleo da se približavamo kući. Nazivao nas je pogrdnim imenima, i branio nam je da dolazimo kod komšinice - kažu komšije starice.

Telo starice u poodmakloj fazi raspadanja pronađeno je u ponedeljak ujutru u kući na adresi Makiška 3, koja je u Radovanovom vlasništvu. Prema nezvaničnim informacijama, ona je umrla prirodnom smrću pre skoro tri godine. 

Nesrećnu ženu u sanduku umotanom u najlon pronašla je prva komšinica Đevrija Jašari. Kako kaže, sasvim slučajno.

UHAPŠEN PEDOFIL IZ BEOGRADA! Roditeljima slao poklone, oni mu plaćali FOTOGRAFIJAMA NJIHOVE DECE!

- Bilo je grozno - u šoku kaže Đevrija. - Krenula sam u šupu po drva kada sam videla nešto što je ličilo na naslagane daske umotane u najlon. Počela sam da ga cepam kako bih uzela dasku kada me je začudilo koliko je puta bila obmotana.

Kako dalje navodi, posumnjala je da je komšija Radovan nešto sakrio i pozvala je svoju majku da joj pomogne da vidi o čemu je reč.

- Nešto me je vuklo da nastavim da tražim. Kroz glavu mi je prolazilo svašta, ali ne i ono što je usledilo - dodaje Đevrija.

Foto: Informer DN

Kada su podigle poklopac sanduka videle su telo u fazi raspadanja i posumnjale da je reč o komšinici Ljubici, koju nisu viđali u prethodne tri godine. Njihovu pretpostavku potvrdio je krst koji su potom pronašle u kući, a na kojem je stajalo staričino ime i godina smrti. Odmah su pozvale policiju koja je obavila uviđaj i telo poslala na obdukciju.

NAROD NE PRAŠTA SILOVANJE: Ogorčeni Kruševljani traže smrtnu kaznu!

Reporteri "Novosti" su u Železniku zatekli stravičan prizor. U šupi pored oronule kuće još stoji otvoren sanduk iz koga dopire smrad. U objektu neuslovnom za život, nameštaja skoro i da nema, gomile smeća su na podu, a vlaga prekriva zidove.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija