• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2019

14:31

SIN LJUBIŠE BUHE NAPAO POLICAJCA! Posle lakšeg udesa na Obilićevom vencu otišao po AUTOMATSKU PUŠKU, pa je uperio u predstavnika zakona i povikao: PUCAĆU!

Vesti

SIN LJUBIŠE BUHE NAPAO POLICAJCA! Posle lakšeg udesa na Obilićevom vencu otišao po AUTOMATSKU PUŠKU, pa je uperio u predstavnika zakona i povikao: PUCAĆU!

Podeli vest

Policija traga za Boškom Buhom (27), sinom bivšeg svedoka-saradnika i šefa surčinskog klana Ljubiše - Buhe Čumeta, zbog sumnje da je u sredu u Beogradu automobilom zakačio vozilo, a zatim "kalašnjikovim" pretio policajcu Stefanu Š. (28)

Kako saznajemo, Boško Buha je na Obilićevom vencu "tojotom" nasilno obišao vozilo policajca i očešao ga. Počeli su da se svađaju, a Stefan Š. je, po svemu sudeći, iznerviran Buhinom bahatošću, istrčao iz svog vozila. Mlađi Buha je dao gas i udario Stefana Š. u nogu. Odvezao se, ali se ubrzo vratio i to ne u "tojoti" već u blindiranom "audiju", piše Blic.

Otac u zatvoru

Ljubiša Buha je u zatvoru a krajem 2017. osuđen na dve godine i osam meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od 180.000 dinara zbog ugrožavanja sigurnosti policajca i pripadnika obezbeđenja njegove bivše supruge Ivane Tulović Buhe, zatim ometanja istrage i uticanja na svedoke. Osuđen je i na 16 meseci zatvora zbog vređanja zamenika tužioca tokom suđenja.

- Istrčao je iz automobila, a u rukama je držao automatsku pušku i počeo da preti policajcu, koji ga je upitao: "Šta je, hoćeš da pucaš u policajca?" Sin bivšeg svedoka-saradnika mrtav hladan je odgovorio: "Pucaću!" Ubrzo je, međutim, spustio pušku i pobegao - kaže sagovornik "Blica" upoznat sa slučajem.

Mlađi Buha je pre nekoliko godina učestvovao u tuči na koncertu Džeja Ramadanovskog u Beogradskoj areni. Među učesnicima tuče bili su i Buhina sestra, sin Milana Nerandžića Limuna, kao i naslednik pokojnog Zorana Šijana i pevačice Goce Božinovske. Protiv njih su tada podnete prekršajne prijave.

Odmah po prijavi pretnji i nezgode, policija je izašla na lice mesta i uzela snimke nadzornih kamera iz okoline da bi se utvrdile sve okolnosti incidenta.

Istovremeno je počela i potraga za Boškom Buhom, ali on još nije uhapšen. Takođe je pretresena i njegova kuća, a zaplenjeno je nekoliko automobila među kojima i "tojota" kojom je očešao vozilo Stefana Š. Automobil je poslat na vanredni tehnički pregled da bi se utvrdilo kako je izgreban i ulubljen.


 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DOKLE VISE

pre 5 godina

Bahati sincic sad malo u rudnik da kopa, pa da posteno zaradi tog blindiranog audija.

Zoran

pre 5 godina

Dečko se baš raspojasao, misli sve mu se može. Ljiljana Buha narkomanka lečena na VMA, tata "zaštiććeni" svedok. Lepa neka porodica, fini svet, ne dao bog nikom da su mu komšije. Za kalašnjikov ima urednu dozvolu? Zar napad na policajca sa dugom cevi nije teško krivično delo, naročito posle izazvanog sudara, napuštanja mesta nesreće i povratka sa oružjem, čije je korišćenje dozvoljeno samo vojsci i policiji?

Izbori 2024

Vesti

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!
Politika

Analiza publiciste Nikole Milovančeva ogolila pravu istinu: Vojvođanin poštuje svog suseda i njegovu veru!

Veliki deo javnosti su iznenadili objavljeni dubrovački istupi Dinka Gruhonjića, vanrednog profesora novosadskog univerziteta, koji su odisali neskrivenom mržnjom prema državi u kojoj se, došavši iz druge sredine, našao i nalazi svoje uhljebljenije, kao i patološkom mržnjom prema većinskom narodu u toj državi, i prema Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi. Možda toga iznenađenja ne bi bilo, da je naša javnost, na neke ranije izjave istog kreatora (ili zvučnika?), reagovala oštrije i kazala: dosta je sada, prešao si meru, ako ti ne valja ovde – put pod noge, tamo odakle si došao ili bilo gde drugde!

19.03.2024

09:45

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59