• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

18.01.2019

16:12

PALA NAJJAČA GRUPA NARKO DILERA U ARANĐELOVCU! Velika akcija hapšenja posle smrti male Sofije!

Vesti

PALA NAJJAČA GRUPA NARKO DILERA U ARANĐELOVCU! Velika akcija hapšenja posle smrti male Sofije!

Podeli vest

Najjača grupa dilera droge u Aranđelovcu uhapšena je u velikoj akciji kragujevačke policije u kojoj je u roku od dva dana lišeno slobode na desetine kriminalaca

Kako se nezvanično saznaje, zbog sumnje da su prodavali drogu na tržištu Aranđelovca, uhapšeni su Goran R. (35), Predrag G. (36), Jugoslav M. (38), Marko P. (24) i Marija I. (21).

Naime, kod Gorana R. pronađeno je devet paketića heroina, kao i više tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i vagica za precizno merenje. Kod Predraga G. pronađeno je 500 semenki indijske konoplje i više tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je Jugoslav M. pao sa marihuanom i takođe psihoaktivnim tabletama. Kod Marka P. pronađene su semenke indijske konoplje. Najmlađa, Marija I. iz Kruševca, prema nezvaničnim informacijama, uhapšena je sa 200 grama droge u trenutku kada je putovala iz Kragujevca ka Aranđelovcu.

Sumnja se da su njih petoro radili zajedno na području ovog grada. Svi su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do dvanaest godina.Kako saznajemo, Goranu R, Marku P. i Mariji I. određen je pritvor do 30 dana, dok su Predrag G. i Juguslav M. priznali da su trgovali drogom.

Prema nezvaničnim informacijama, na razbijanju narko-klanova u ovom gradu policija je intenzivno počela da radi pre dva meseca, nakon smrti Sofije Siljanoski (15).

SOFIJA (16) JE PREMINULA OD TABLETE EKSTAZIJA, RODITELJI DONIRALI NJENE ORGANE! Tuga u Aranđelovcu, bila je dobro i primerno dete, OMILJENA U DRUŠTVU!

Foto: Facebook

Devojčica Sofija Siljanoski je tragično nastradala posle konzumiranja droge

Maloletnica je preminula 5. novembra u bolnici, četiri dana nakon kućne žurke na kojoj je od lokalnog dilera Nikole Bogdanovića (21) uzela i progutala tabletu ekstazija. Kako je nakon smrti devojčice za ispričala njena drugarica, Sofija je nakon uzimanja tablete prebledela i bilo joj je sve lošije.

Drugari su je odvezli kući, a zatim je prevezena u bolnicu. Nažalost, i pored napora lekara VMA, neurologa i toksikologa, nije joj bilo spasa i ona je preminula četiri dana nakon uzimanja smrtonosne tablete. Porodica je nakon infarkta mozga, koji je njihova mezimica doživela nakon konzumiranja droge, organe donirala klinici u Tiršovoj kako bi se pomoglo drugoj deci kojoj će tako biti spaseni životi.

Diler Nikola Bogdanović je ubrzo uhapšen, a nakon zadržavanja u policiji sproveden je nadležnom tužilaštvu u Aranđelovcu. On je priznao da je doneo tablete na žurku, ali će dalja istraga otkriti od koga je smrtonosne tablete nabavio za preprodaju.

(FOTO) SRCE DEVOJČICE IZ ARANĐELOVCA KOJU JE UBIO EKSTAZI PONOVO KUCA! Sofija spasla život sugrađanki, MAJCI TROJE DECE!

Nakon ovog događaja meštani Aranđelovca odlučili su da sami podnesu krivične prijave protiv zla koje je okupiralo njihov grad.

Među uhapšenima u velikoj akciji policije u Kragujevcu su braća Marko i Božidar, Nikola P. i Darko Ž., koji se povezuju sa jednom od kriminalnih grupa iz naselja Aerodrom. Pored njih, uhapšeni su i glavni kriminalci Saša M. i Novak T., koji su pod sumnjom da pripadaju drugom klanu iz istog naselja, a koji su povezani sa, kako se sumnja, tučom u noćnom klubu "Volpe", kada je teško povređen bivši bokser J. L. (24), koji je isečen do te mere da su mu prekinute tetive na nogama i periferni nervi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 5 godina

Molim sve medije i stručne ljude, kao i ljude čije se mišljen ceni u javnosti da izvrše maksimalni pritisak na sudstvo da presuđuju najstrože kazne dilerima droge, kao i da se za napad na policajce, tužioce, sudije i advokate uvedu najstrože kazne, do doživotne. Moramo zaštiti ljude koji se bore sa najgorim ološem, sa ološem koji uništava i sadašnjost i budućnost njenih građana, i same Srbije!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija