• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

18.01.2019

21:07

PREKLAO BABU, PA OTIŠAO DA IGRA IGRICE! Sestrić bivšeg Zvezdinog igrača počinio MONSTRUOZAN ZLOČIN, a sada je stigla KAZNA!

Vesti

PREKLAO BABU, PA OTIŠAO DA IGRA IGRICE! Sestrić bivšeg Zvezdinog igrača počinio MONSTRUOZAN ZLOČIN, a sada je stigla KAZNA!

Podeli vest

Srđan Mijailović (24) koji je hladnokrvno izbo svoju baku po majci Miru Šarac (64) početkom prošle godine njenom stanu u Rumi, osuđen je u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici napravosnažnom presudom na 18 godina zatvora.

Brutalno ubistvo koje je šokiralo Srbiju dogodilo se početkom prošle godine, 24. januara, kada je Srđan došao u stan kod svoje bake. U prvi mah, sve je delovalo uobičajeno, a nesrećna starica, ni ne sumnjajući šta sledi, skuvala je svom unuku kafu i legla da odmori.

Međutim, pomahnitali unuk je uzeo nož i zadao joj smrtnonosne ubode u vrat, a potom je od nje uzeo novac, platne kartice i svo zlato koje je nesrećna žena čuvala u svom stanu.

Foto: Informer

Ceo zločin obelodanjen je kada je Mirin suprug Božidar Šarac pozvao svoju ženu telefonom, na koji mu se javio Srđan. Kako je kasnije ispričao, to mu je odmah bilo sumnjivo, jer je Srđan kazao da je Mira kod komšinice.

Božidar je stigao u Mirin stan oko 16 sati i tamo zatekao Srđana kog je odmah pitao gde mu je žena. Tada su počeli da se raspravljaju, a verbalni kontakt je umalo prerastao u fizički. Ipak, Srđan se otrgao Božidaru i pobegao iz stana.

Kada je nesrećni čovek, tragajući za svojom ženom, krenuo u kupatilo, zatekao je jeziv prizor: vrata nije mogao da otvori, jer je beživotno telo njegove supruge ležalo je u lokvi krvi na podu. Preplašeno je pozvao Hitnu pomoć i policiju, koji su došli na lice mesta i konstatovali smrt.

U međuvremenu, da slučaj bude još bizarniji, Srđan je nakon izlaska iz stana u kom je napravio krvoproliće, otišao u igraonicu, gde ga je kasnije policija pronašla dok je igrao igrice na računaru.

KRALI ŠINE, SEKLI DELOVE PRUGE KOD LOZNICE! Policija hitno reagovala! OPASNOST!

Kasnije je utvrđeno da je Srđan problematičan mladić koji je od ranije poznat policiji, a da je duže vreme imao problema sa drogom, od koje se i lečio. Pretpostavlja se da je krađu počinio upravo da bi imao novac za drogu.

Srđanov deda: "Džaba njegovog kajanja, kad nje više nema"

PALA NAJJAČA GRUPA NARKO DILERA U ARANĐELOVCU! Velika akcija hapšenja posle smrti male Sofije!

Na ovaj krvavi zločin Božidaru Šarcu (71) ni posle godinu dana ne blede slike.

- Bio sam na izricanju presude kada je rekao da mu je žao zbog svega što se dogodilo. Ali džabe njegovog kajanja, kada njoj više povratka nema. Nažalost, droga ga je uništila, ona ga je dovela do toga. Mi ne idemo njemu u posetu. Žao mi ga je, žao mi je i supruge. Ko ima pravo da nekome oduzme život - pitao se Božidar.

SIN LJUBIŠE BUHE NAPAO POLICAJCA! Posle lakšeg udesa na Obilićevom vencu otišao po AUTOMATSKU PUŠKU, pa je uperio u predstavnika zakona i povikao: PUCAĆU!

Navodno, ispričao je Božidar, Srđan je kazao policiji da je zapravo imao nameru da ubije njega, dedu, a ne babu Miru.

Osuđeni Srđan Mijailović je sestrić bivšeg fudbalera Crvene zvezde i Obilića Dragana Šarca, sada trenera u Čukaričkom, a zaklana Mira Šarac je njegova majka.

(FOTO) AKCIJA POLICIJE U PETROVCU NA MLAVI! Uhapšen pošto je skrivao 1.800 METAKA I 10 ŠTAPINA DINAMITA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Za hladnokrvno brutalno ubistvo nedužne žene iz čistog koristoljublja, z verovatno par stotina Euro on je dobio samo 18 godina? Kakve li su olakšavajuće okolnosti izmislili? Strašno ... Kako naše pravosuđe funkcioniše apelacija će mu to skinuti na 15 ili i manje i eto njega na slobodi za manje od 10 godina.

Rade

pre 5 godina

Kakvih 18 godina zatvora, za takve je samo doživotna robija. I to ne u zatvoru, nego u rudnik da kopa dok je živ. Koliko iskopa dnevno, srazmerno toga, toliko voda i hrana. Pa izvolte. A ne da se izležava u ćeliji pored televizora i računara, kao Kristijan, i da prati rijalitije....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija