• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

28.01.2019

21:19

"SMORIO SAM SE NA FEJSU, PA SAM GA UBIO"! Progovorio otac MONSTRUMA koji je ubio studenta na Zvezdari: Danima se čudno ponašao, a onda mi je STIGLA PORUKA!

Vesti

"SMORIO SAM SE NA FEJSU, PA SAM GA UBIO"! Progovorio otac MONSTRUMA koji je ubio studenta na Zvezdari: Danima se čudno ponašao, a onda mi je STIGLA PORUKA!

Podeli vest

Neđeljko Đurović (28) uhapšen zbog ubistva nedužnog studenta Miloša Mileusnića (24), koji je slučajno bio na ulici

Bio sam nervozan i ljut, celu noć nisam spavao. Visio sam na Fejsu, Tviteru i ostalim društvenim mrežama i shvatio sam da je moj život bezvredan. Rešio sam da zato nekog ubijem. Izašao sam na ulicu i izbo mladića koji je slučajno naišao u tom trenutku.

Ovo je policiji ispričao Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je uhapšen samo nekoliko sati nakon brutalnog napada na Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari.

- Neđeljko je izašao iz svog stana, koji je nalaz nekoliko ulica dalje. Potom je prišao mladiću koji je ulazio u hodnik zgrade i zadao mu nekoliko uboda nožem. Teško povređeni student prevezen je u Urgentni centar, ali su povrede bile takve da je ubrzo preminuo - kaže sagovornik iz istrage.

Bojica Đurović, otac uhapšenog Neđeljka, kaže da je njegovoj porodici žao porodice ubijenog mladića.

- Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Neđa nikad nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima. Poslednjih deset dana se čudno ponašao. Verujem da je možda počeo da uzima neku drogu. Poslednji put smo se videli u petak na njegov zahtev. Poslao mi je poruku da je u problemu - kaže potreseni otac.

(FOTO) OVO JE MONSTRUM SA ZVEZDARE koji je, posle noći provedene na Fejsbuku i Tviteru, IZ ČISTA MIRA UBIO MILOŠA!

 

- Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živeo dok je studirao. U poslednje vreme je išao samo vikendom. Mislili smo da je možda našao neku devojku - kaže uplakani otac.

- Bio je aktivan na tim društvenim mrežama i često je burno reagovao na nepravdu i uvrede. Znao je da po celu noć ne spava. Tako je bilo i ove noći, ali šta je radio u toj ulici, ne znam. Znam da je i Neđa imao posekotinu na ruci i da je nakon tog jezivog čina otišao kod tetke u Mirijevo. Rekao im je da se posekao na led. Oni nisu ni slutili šta se desilo - kaže otac. On navodi da se iste večeri Neđeljko vratio u stan i da ga je policija tada uhapsila.

Otac Bojica Đurović kaže da je u šoku.

- Moj sin Neđeljko bio je osetljiv, nikada nije odobravao nasilje, nije voleo oružje. Verujem da je dečko iz Čačka bio dobar, ali i Neđa je bio dobrica. Da su se u nekim drugim okolnostima sreli, verujem da bi bili dobri drugari. S desetkom je završio FPN, zaposlio se i radio javne nabavke u firmi „Rio“ u Kostolcu. U petak me je zvao i njegov direktor i on mi je rekao da se čudno ponaša i da hoće da da otkaz.

PRIJATELJ UBIJENOG MILEUSNIĆA KROZ SUZE: Miloš je voleo život, imao velike planove, a MONSTRUM GA JE UBIO IZ HIRA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 5 godina

Otac ko otac ... Nema opravdanja za ovakav zlocin !!! Osuditi na maksimalnu kaznu, zatvoriti u samicu i BACITI KLJUC U DUNAV !!!! Da nikada ovakav necovek ne vidi sunca vise !!!

Rade

pre 5 godina

Ubiti nekoga, ko ti nije ama baš ništa nažao učinio, nekoga koga i ne poznaješ, onako iz čista mira, jer ti tako došlo, jer si shvatio da si nesrećen, pa ćeš posle ubistva biti srećan. Po meni, takav skot, i ološ nezaslužuje da živi više ni sekunde. Treba ubiti skota odmah da se takvi ne razmnožavaju. Po faci mu se vidi da nije pod libelu, i ako njegov otac kaže da je dobrica. Mislim da je daleko od dobrog čoveka ! ! ! ! ! Naišao je na dobricu, pa ga je ubio, inače da je naleteo na nekog drugog, sigurno bi loše prošao ! ! ! ! ! !

nedjo

pre 5 godina

decko je idiot. steta što će imati obrok tri puta dnevno i lekarsku negu godinama

Realno

pre 5 godina

Kakvu devojku da nadje ovakav degenerik,koji lici na strasilo.Dovoljno je pogledati ga i ustanoviti da nije sav svoj...nabiti govedo na dozivotnu robiju pa neka se tamo smara.

Draganče

pre 5 godina

SMRTNA KAZNA ! Sve ostalo je licemerje moderne homofobne zapadne demagogije. Država mora da vaspostavi red čije če posledice svaki budući zlikovac ove vrste biti svestan. Verujem da bi se javilo bar 1000 roditelja stunenata u Beogradu da dobrovoljno izvrši egzekuciju ovog monstuma, da tako što ne bi ponovio nad njihovim detetom.

Veil

pre 5 godina

Gledajući samo ove dvije face pogodio sam ko je ubica. Samo kad se pogleda vidi se da je sumanut.

Stefan

pre 5 godina

Ne daj Boze!!! Sta ce im jos ta nesreca da sude monstrumu (jedino ako im to vrati njihovo dete). Nego drzava treba malo vise da se bavi mladim ljudima, a ne da procenjuju da li je bilo manje ili vise od ocekivanog broja ljudi..... Vaspitali, ljubili, skolovali, negovali,brinuli se, oblacili, ucili, radovali se i napravili dobru i zdravu osobu koja je trebalo da poleti u zivot i donese tim ljudima (porodici) jos puno radosti, srece i ljubavi, ali neeee, taj monstrum nije ubio samo njega, ubio je i ljude koji su ga voleli, poznavali, njegovu decu buducu, njegove unucice....onako, bezveze, iz dosade, jbg, ma sta ima veze.... e tog monstruma sto mu je dosadno i sto ne vidi smisao zivota ubacio bih u rudnik i do kraja zivota bih mu davao hleb i vodu, pa bih mu dao smisao zivota.... TUGA NAJVECA....NISAM POZNAVAO NESRECNOG DECKA, ALI ZNAM NJEGOVE PRIJATELJE..... I STA RECI, MONSTRUM JE UBIO JEDNOG IZUZETNOG MLADICA... ONAKO IZ DOSADE... SAUCESCE PORODICI ??

mišo

pre 5 godina

Zbog ovakvih budala treba da se uvede smrtna kazna.

Srdjan

pre 5 godina

Ovaj je ubio neduznog decka ni po babi ni po stricevima u aps naj manje 40 god bez pomilovanja sa teskim radom pa da vidi dali ce iz ciste dosade da ubije prvog prolaznika

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija