• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

29.01.2019

13:17

"DOĐI BATO, ZVAO SAM TE DA TE UBIJEM"! Skoro nepokretnog Andriju brat od tetke TUKAO VILAMA, LOPATOM I SEKIROM! Lekari u Beogradu se BORE ZA ŽIVOT nesrećnog čoveka iz Aranđelovca!

Vesti

"DOĐI BATO, ZVAO SAM TE DA TE UBIJEM"! Skoro nepokretnog Andriju brat od tetke TUKAO VILAMA, LOPATOM I SEKIROM! Lekari u Beogradu se BORE ZA ŽIVOT nesrećnog čoveka iz Aranđelovca!

Podeli vest

Andrija Pavlović (36) iz Orašca, koji je oboleo od multiple skleroze, brutalno je pretučen u Aranđelovcu. Andriju je, prema rečima njegovog oca Ljubomira Pavlovića, namamio brat od tetke Petar M. (35) u svoju kuću, gde ga je tukao vilama, lopatom i sekirom!

Pretučeni je završio na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Beogradu i nalazi se u teškom stanju.

Kako saznajemo, incident se dogodio u nedelju, oko 19 sati, u Aranđelovcu, kada je Andrija otišao kod brata Petra. Otac pretučenog kaže da ga je nasilnik optužio Andriju da je uznemiravao njegovu devojku s fantomkom na glavi.

MONSTRUM IZA REŠETAKA! Leskovčanin tukao ženu žaračem po glavi i telu, NANEO JOJ TEŠKE TELESNE POVREDE!

- Andrija živi u Orašcu i već deset godina je bolestan od multiple skleroze. Mog sina je pozvao Petar, sin moje sestre. Pozvao ga je tamo da razgovaraju, a onda ga je uveo kuću. Krenuo je verbalno da ga napada da je s fantomkom presreo njegovu devojku Sofiju na ulici i vređao je. Zar bolestan čovek, koji je skoro nepokretan, može da napada bilo koga s fantomkom?! Sofija je, očigledno, inicijator svega. Moj sin je počeo da se kune u svoje dete da nema veze s tim, ali je Petar skočio na njega. Tukao ga je sekirom, lopatom i vilama. Bukvalno ih je slomio, udarajući ga! Polomio mu je obe ruke, obe noge, povredio mu je kičmu i rebra, pluća i dva vratna pršljena. Sada je na intenzivnoj nezi - tvrdi otac Ljubomir Pavlović i prepričava kako ga je namamio.

Umešana supruga?

Ljubomir sumnja da je u slučaj umešana i Andrijina bivša supruga. 
- Andriju je nedavno ostavila supruga i odvela njihovo dete, zbog čega je on mnogo patio. Sa 115 kilograma pao je na 70 od tuge. Da li je tako mršav i bolestan mogao nekoga da uznemirava? Supruga ga je ostavila, a druži se s Petrom i Sofijom. Postoji mogućnost da su i one u sve umešane - tvrdi Ljubomir.

 - Petar je rekao Andriji: "Bato, dođi", a kad je on seo, zgrabio je motiku, govoreći: „Zvao sam te da te ubijem!". Zamahnuo je, a Andrija je poturio ruku, koju mu je slomio, pa drugu, zatim noge, pa pršljenove. Onda mu je rekao: „Ubiću ti oca, majku i sestru!" - navodi otac pretučenog.

Prema njegovim rečima, ovo nije prvo nasilje koje je počinio Petar, koji je sada u bekstvu.

- To su najobičnije izmišljotine, Andrija je već 10 godina teško bolestan i slabo je pokretljiv. Petar se već 20 godina bavi krađom automobila, a niko nije reagovao. Ovo mu je treće nasilje, jer je presretao ljude na ulici i tukao ih. On je višestruki prestupnik. Sada je u bekstvu, ali ne znam da li ga uopšte neko traži. Najtragičnije je što je posle svega ostavio mog sina izlomljenog i pobegao. Pronašla su ga dva Petrova druga, koji su taj dan proveli s njim. Ubacili su Andriju u kola, odvezli do Hitne u Aranđelovcu, izbacili ga ispred i pobegli - tvrdi uznemiren otac.

 

 

On kaže da kod Petra stanuje i njegova devojka Sofija, ali da ne može da tvrdi da li je bila prisutna kada je Andrija pretučen.

- Ne mogu da verujem da se ovako nešto dešava! Moj sin je u bolnici, a kradljivac automobila, za koga zna čitav grad, šeta se slobodno. Ovo je pokušaj ubistva za izmišljen napad - kaže Ljubomir.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija