• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

29.01.2019

15:48

PREOKRET! Neđeljko Đurović sada PORIČE DA JE UBIO STUDENTA MILOŠA MILEUSNIĆA!

Vesti

PREOKRET! Neđeljko Đurović sada PORIČE DA JE UBIO STUDENTA MILOŠA MILEUSNIĆA!

Podeli vest

Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je osumnjičen da je u nedelju rano ujutro nasmrt izbo mladića Miloša Mileusnića ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, negirao je pred tužilaštvom da je ubio studenta iz Čačka

Kako se saznaje, Đurović je negirao da ima ikakve veze sa zločinom, a tvrdi i da u vreme ubistva nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

Kako saznajemo, zatražen je pritvor za Đurovića i čeka se odluka suda.

Đurović je inače čim je uhapšen priznao zločin. U prvom iskazu policiji je rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, da je shvatio koliko je nesrećan, pa je rešio da nekoga ubije.

"SMORIO SAM SE NA FEJSU, PA SAM GA UBIO"! Progovorio otac MONSTRUMA koji je ubio studenta na Zvezdari: Danima se čudno ponašao, a onda mi je STIGLA PORUKA!

Đurović nesrećnog Mileusnića nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod.

Mladić je izboden prekjuče oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom. Od zadobijenih povreda, mladić je preminuo u Urgentnom centru.

PRIJATELJ UBIJENOG MILEUSNIĆA KROZ SUZE: Miloš je voleo život, imao velike planove, a MONSTRUM GA JE UBIO IZ HIRA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

Ovako nesto se moglo i ocekivati. Veze igraju svoju ulogu. Izgleda da ta para i burgiju busi. Danas su vec neki psihijatri preko TV pravili uvertiru i izmisljali kojekakve dijagnoze zbog kojih ti jednostavno dodje da nekoga ubijes. Vec su ga tako reci proglasili bolesnim. Eto i on, najverovatnije na nagovor nekod advokata i doktora otpoceo odbranu negiranjem vec priznatog.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija