• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs/Novosti.rs

29.01.2019

22:28

UBICA SA ZVEZDARE NALETEO NA ŽENU, ALI JE ODUSTAO! Ubio je Miloša, krenuo da se "olakša", a onda se potukao sa obezbeđenjem! U ĆELIJI PEVA I TVRDI DA SU NJEGA NAPALI!

Vesti

UBICA SA ZVEZDARE NALETEO NA ŽENU, ALI JE ODUSTAO! Ubio je Miloša, krenuo da se "olakša", a onda se potukao sa obezbeđenjem! U ĆELIJI PEVA I TVRDI DA SU NJEGA NAPALI!

Podeli vest

Neđeljku Đ. (28), osumnjičenom da je, u nedelju na Zvezdari, ubio studenta iz Čačka, Viši sud u Beogradu danas odredio pritvor. Policija sklopila kockice nakon što je mladić priveden zbog sumnje da je napao i portira u obližnjoj banci

- Mladić je navodno raskinuo sa devojkom, zbog čega je bio očajan. Te noći je gledao njene profile na društvenim mrežama i video je njenu sliku s drugim dečkom. Posle toga se razbesneo, uzeo je navodno neke narkotike, alkohol, nož i izašao iz stana. Pre Miloša naleteo je na jednu ženu, ali se ipak sklonio od nje jer, navodno, nije hteo da dira žensko - kaže za "Novosti" izvor blizak istrazi upućen u prvu verziju događaja, koju je osumnjičeni danas negirao u tužilaštvu.

Sledeći prolaznik na kojeg je mladić, kako se sumnja, naleteo bio je Miloš M., student iz Čačka, koji se vraćao kući tog jutra od devojke.

- Navodno ga je izbo kuhinjskim nožem, koji je policija na kraju i pronašla. Otišao je posle u Poštansku štedionicu i tu je hteo da "upadne" i urinira. Portir mu to nije dozvolio i onda su se potukli. Sa kolegom je uspeo da savlada mladića i prijave ga policiji. Nakon što je saslušan zbog tog napada, Neđeljko Đ. je pušten. Ubrzo su povezali sve, proveravajući kamere u blizini mesta zločina i uhapsili su ga ispred zgrade u kojoj ima stan - kaže naš sagovornik.

KOD TUŽIOCA IGRAO!?

Osim što je danas puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, kako naš izvor otkriva, Đurković je bio veseo i nasmejan.

"IZBOŠĆEMO TE, GO*NO JEDNO, SPREMAMO TI DOČEK UNUTRA! Jezive pretnje stižu ubici sa ZVEZDARE!

 

- Đurović je visok i krupan i najpre je pokušao da se odupre policajcima, kojima nije hteo da dozvoli da mu vežu ruke lisicama na leđima. Pokušavao je da se otme, ali čim su ga savladali, postao je veseo, raspoložen i nasmejan - otkriva izvor Kurira.

Dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra.

- Delovao je kao da u glavi čuje muziku, pa je tako i hodao, odnosno igrao - dodaje izvor.

Čim je Đurović doveden na saslušanje, rekao je da nije kriv i da nema nikakve veze sa ubistvom Mileusnića.

- Nisam ubio tog momka, nisam kriv i nemam nikakve veze s tim - kazao je navodno.

MONSTRUMU SA ZVEZDARE ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA!

 

Pokušao je da objasni da je u noći između subote i nedelje sedeo u stanu i gledao film. Prema verziji koju je izneo pred tužiocem, izašao je iz stana jer je ostao bez cigareta.

- Odjednom me je napala grupa mladića, bez ikakvog razloga. Jedva sam uspeo da im pobegnem - ispričao je navodno on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sve kao

pre 5 godina

Navodno, kako se sumnja,... Sve to iz vasih izvora, bliskih istrazi, policiji, tuzilastvu, bla, bla, bla. Dokle? Odakle uopste da je uhvacen ovaj lik? Napisite to. Znamo da kupujete, podmicujete te izvore, korumpirate, da vam daju ekskluzivu, ali nemojte lagati. Dosta vise. U skorijoj buducnosti, mediji ce sami sve izmisljati, vise nista ne mora da se desava.

Ljubiša

pre 5 godina

Očekivano, igra na kartu ludila da bi izbegao zatvorsku kaznu ... Gde su sad ovi što stalno dreče da je kriva beda i nemaštima? Ovaj monstrum je imao bukvalno sve, pare, posao, lagodan život - sve to mu je bilo malo pa je rešio da zakolje nedužnog momka kojeg nije ni poznavao? Doživotna robija sa prisilnim radom je jedina pravda za njega ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija