• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

30.01.2019

10:59

NEĐELJKO IMA ZABRANU PRISTUPA ROĐENOJ MAJCI JER JE BRUTALNO PRETUKAO! U Požarevcu je poznat po NASILNIČKOM PONAŠANJU!

Vesti

NEĐELJKO IMA ZABRANU PRISTUPA ROĐENOJ MAJCI JER JE BRUTALNO PRETUKAO! U Požarevcu je poznat po NASILNIČKOM PONAŠANJU!

Podeli vest

Neđeljko Đurović, osumnjičen za brutalno ubistvo Miloša Mileusnića (24) na Zvezdari u nedelju ujutro, navodno je poznat od ranije po nasilničkom ponašanju

Iako su na društvenim mrežama mnogi poznanici Neđeljka Đurovića, ali i drugi Požarevljani, pisali da su ostali u šoku zbog zločina koji je počinio "jer je fin i nenasilan mladić", Kurir je došao do informacije da je on ipak dobro poznat istražnim organima u tom gradu.

Naime, kako se nezvanično saznaje, Đurović je nedavno počinio krivično delo nasilja u porodici.

- Sud u Požarevcu izrekao mu je meru zabrane prilaska rođenoj majci, jer ju je pretukao. Ta mera i dalje je bila na snazi u trenutku kada je počinio zločin u Beogradu, a navodno je i mnogim svojim komšijama i poznanicima poznat po nasilničkom ponašanju - kazao je dobro obavešten izvor.

UBICA SA ZVEZDARE NALETEO NA ŽENU, ALI JE ODUSTAO! Ubio je Miloša, krenuo da se "olakša", a onda se potukao sa obezbeđenjem! U ĆELIJI PEVA I TVRDI DA SU NJEGA NAPALI!

 

Preokrenuo priču

Ðurović je na saslušanju tužilaštvu negirao ubistvo, tvrdeći da uopšte nije bio u ulici Ulici Dimitrija Tucovića u vreme ubistva, iako je juče na saslušaju u policiji priznao ubistvo, koje je navodno izvršio iz "ličnog nezadovoljstva", iako ubijenog nikada pre nije video.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor prema Ðuroviću zbog opasnosti da će uticati na svedoke, da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

MONSTRUMU SA ZVEZDARE ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aaaaaaaaaaaaa

pre 5 godina

pustite da opet ubije da ima o cemu da se diskutuje

Radivoje

pre 5 godina

Ovo nije izdvojeni slučaj i zato država mora pod hitno da se pozabavi ovim problemom. Potrebno je da svi građani prođu neku vrstu psiho testa (poput onog za regrutaciju) gde će se identifikovati ovakvi pojedinci i uputiti na lečenje pre nego što mi dođe ovakva ideja na pamet. Ne može više da se žmuri pred činjenicom da su psihijatrijske ustanove pretesne za sve kojima su potrebne i da se takvi šetaju po ulicama.

aca smederevac

pre 5 godina

100 godina robije kao u USA ili uza zid kao u Kini.Nema trece .

Ljubiša

pre 5 godina

"Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Neđa nikad nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima. Poslednjih deset dana se čudno ponašao. " Ovo su citirane reči njegovog oca!!! Sada su mnoge stvari mnogo jasnije i očigledno se ne radi ni o kakvom "dobrici" koji je eto "puko" nego o bahatom nasilniku kojeg čak i otac štiti i brani mada je zaradio zabranu prilaska rođenoj majci zbog nasilja. Kao i uvek, narodna poslovica da iver ne pada daleko od klade i ovde je potvrđena. Bacajte to smeće u zatvor doživotno ali ne da se izležava nego zatvor sa prinudnim teškim radom.

SM

pre 5 godina

I sada ce ovaj jadni narod godinu dana da se bavi kojekakvim poremecenim umovima i ubistvima.LJudi,vi novinari,da li ste vi svesni sta rtadite.Sve vas treba pohapsiti.Vi provocirate ovako enorman broj ubistava po Srbiji.Takve teme se moraju skinuti sa medija.Nemozete vi radi svojih tiraza pricati i izmisljati kojekakve price .Da li ste vi svesni da su glavne teme medija,ubistva ,samoubistva,nesrece,droga,prostitucija.Dakle sve ono sto zagorcava zivot a nista ne resava.Dozoviote se pameti.Ili bolje receno ovaj narod bi trebao da se dozove pameti i da resi probleme........

Rade

pre 5 godina

Njegov otac kaže da je Nedjeljko, dobrica, i da ne zna šta mu bi da to uradi, a taj njegov sin dobrica mu prebio ženu. Ha ha ha ha !!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija