• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

02.02.2019

17:01

UBICA SA FEJSBUKA IMAO GOMILU PREKRŠAJNIH PRIJAVA! Đurović ni za šta nije odgovarao, a onda je IZBO mladića iz čista mira!

Vesti

UBICA SA FEJSBUKA IMAO GOMILU PREKRŠAJNIH PRIJAVA! Đurović ni za šta nije odgovarao, a onda je IZBO mladića iz čista mira!

Podeli vest

Neđeljko Đurović (28), osumnjičen da je u nedelju ujutru ubio mladića Miloša Mileusnića, ima čak devet prekršajnih prijava u svom dosijeu

Đurović je u svom rodnom gradu već godinama poznat kao mladić koji krši zakon, a odlazak kod prekršajnog sudije nije mu stran. Sa svojih 28 godina Đurović je kod prekršajnog sudije završio čak devet puta i to zbog različitih prekršaja - od remećenja javnog reda i mira do prebrze vožnje.

Osumnjučeni za ubistvo mladića iz Čačka većinu svojih kazni nije plaćao, a mnoge od njih su zastarele.

- Prvi susret Đurovića sa prekršajnim sudijom bio je 2013. godine zbog prekršaja u vožnji. On je tada kažnjen novčanom kaznom plus šest kaznenih poena i tri meseca zabrane upravljanja motornim vozilom. On to nije platio - kaže izvor.

Tek nekoliko meseci kasnije prilikom legitimacije on nije imao ličnu kartu te je i zbog toga završio kod prekršajnog sudije. I tu je kažnjen novčano, međutim, kako iznos nije platio, došlo je do zastare.

- Već 2016. on je učinio novi prekršaj - kaže izvor.

Godina 2018. godina bila je turbulentna za njega.

- On se ponovo nije javio nadležnom teritorijalnom organu radi dobijanja odobrenja za boravak u inostranstvu duže od šest meseci. Vređao je službeno lice u vršenju dužnosti, nije hteo da da ličnu kartu, a vozio je ponovo brzo - kaže izvor.

Prema njegovim rečima, sve ovo dešavalo se u razmaku od mesec, dva, a kazne koje je dobijao bile su novčane. Od marta do avgusta prethodne godine učinio je čak četiri prekršaja i kažnjen je sa 37.000 dinara i ništa od toga nije platio.

Nekoliko meseci od poslednjeg prekršaja on je počinio gnusno krivično delo - nožem je u Beogradu iz čista mira, navodno nezadovoljan svojim životom, izbo Miloša Mileusnića u Ulici Dimitrija Tucovića. On je nakon hapšenja priznao krivično delo koje mu se stavlja na teret, međutim, kada se suočio sa tužiocem on je promenio iskaz. On je negirao pred tužilaštvom da je ubio studenta iz Čačka. Negirao je da ima ikakve veze sa zločinom, a tvrdio je i da u vreme ubistva nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

Neđeljko Đurović, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Miloša Mileusnića u nedelju ujutru, odranije je poznat policiji. Njemu je 2017. godine bila izrečena zabrana prilaska zato što je pretukao rođenu majku.

 

PREOKRET! Neđeljko Đurović sada PORIČE DA JE UBIO STUDENTA MILOŠA MILEUSNIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 5 godina

99% normalnih ljudi za ceo životni vek ne vidi sudiju toliko puta ... Sve je jasno kao dan, očigledno bogati i uticajni otac (vrli ponosni crnogorac) ga je bez pogovora izvlačio od svih prekršaja i kazni i sređivao da predmeti budu sakriveni u fiokama dok ne nastupi zastarevanje. Šta više reći kad je i svoju suprugu naterao da povuče optužbe za premlaćivanje od strane tog nasilnika. Njegov otac još ima i toliko drskosti da izlazi pred novinare i tvdi kako je njegov sin prava dobrica? Svako normalan je znao i samo čekao kada će raspušteni, nevaspitani, bahati nasilnik napraviti ozbilniji problem - na žalost glavom je platio nedužni mladić koji je imao nesreću da bude na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Sve osim doživotne robije, sa teškim prinudnim radom, za tog monstruma psihopatu je nagrada.

Mikac

pre 5 godina

E sada utvrditi ko nije sprovodio odluke preksajog suda. Ocigledno da neko nije radio svoj posao i to treba da objasni javnom tuziocu .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija