• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

03.02.2019

21:19

RUKOMETAŠ SE UBIO POSLE NOĆNE ZABAVE! Uzeo je pištolj i otrčao, TAŠTA POKUŠALA DA GA SPREČI!

Vesti

RUKOMETAŠ SE UBIO POSLE NOĆNE ZABAVE! Uzeo je pištolj i otrčao, TAŠTA POKUŠALA DA GA SPREČI!

Podeli vest

Novak Bošković (29), bivši reprezentativac Srbije, na šokantan način danas u Crvenki okončao sebi život. Majka ga kritikovala, tašta pokušala da mu uzme pištolj

Crvenka je od danas u šoku. Vest da je mladi i uspešni rukometaš Novak Bošković (29), oduzeo sebi život pucajući u glavu iz pištolja za koji je, inače, imao dozvolu, iznenadila je i zaprepastila i staro i mlado. Najviše njegove najmilije, suprugu Milicu i majku Jelu Vukašinović. Niko još ne može da poveruje u najcrnju istinu da je Novak odlučio da podigne ruku na sebe. Navodno se prethodno raspravljao sa suprugom, a potom i majkom, zbog njegovog noćnog odlaska u grad.

Tragedija koja je porodicu zavila u crno dogodila se u nedelju oko 9 sati u dvorištu porodične kuće u Crvenki, gde je živeo sa suprugom Milicom i njihovom šestomnesečnom ćerkicom Srnom. Uspešni sportista je dva dana ranije u rodni grad došao iz Izraela, gde je već nekoliko godina igra rukomet.

Majka tragičo nastradalog sportiste, Jela Vukašinović, lica oblivenog suzama, kaže da je u nedelju ujutro bila sa sinom neposredno pre nego što je pucao sebi u glavu.

- Kritikovala sam ga jer je celu noć ostao u gradu sa drugarima i poznanicima - grcajući govori ucveljena majka.

(FOTO) BAVIO SE LOVOM, NEDAVNO POSTAO OTAC, A ONDA JE PRESUDIO SEBI! Rukometaš Novak Bošković ređao uspehe i titule, a onda je usledila jeziva tragedija!

 

- Dan ranije je stigao iz Izraela, i ja znam da je bio željan društva i druženja sa starim poznanicima, ali nije trebalo toliko da ostane, i zbog toga sam ga prekorela.

Majka dalje kaže da je posle razgovora otišla odatle kod kćerke Danijele, kada je preko telefona pozvala snaha i rekla da je Novak otišao da se ubije.

- Nisam mogla da poverujem u to što čujem - jedva progovara majka.

- Uzeo je pištolj i otrčao u baštu. Snajina majka je krenula za njim da ga spreči i otme mu oružje iz ruke, ali nije uspela.

U stan majke Jele, u Ulici Kolonija šećerane, dolaze prijatelji, rodbina, komšije da izjave saučešće. Bolni jecaji za tragično prekinutim Novakovim životom odzvanjaju naseljem na kraju Crvenke, tik uz šećeranu. O Novaku svi govore biranim rečima, ističući da je bio dobar i da je svima pomagao.

- Evo, ovde je u stanu napravio i teretanu, da ima gde da vežba kada dođe - kaže majka Jela pokazujući na zidu okačene dresove klubova u kojima je Novak nastupao.

- Pokušavam da dokučim zašto je to uradio, ali razlog ne nalazim. Imao je divnu porodicu, uspešnu karijeru, bio je zadovoljan životom. 

TRAGEDIJA! POZNATI SRPSKI RUKOMETAŠ IZVRŠIO SAMOUBISTVO!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tucko

pre 5 godina

Samoubica se radja!!Tacka!!I da postoji i da ne postoji razlog on ce se ubiti pa ce se ubiti i gotovo!!Ovaj lik je tek posebna prica,ostavio zenu,dete,greota za to dete!!Nedorasao covek i to ti je!!Zato samoubice i sahranjuju posebno!!

rada tomasevic

pre 5 godina

Netacno.Svi smo mi potencijalne samoubice ali malo tj.niko se nije od nas ubio kada ga majka prekori zasto si skitao cijele noci sa drustvom itd.

Mitza

pre 5 godina

Tvoj komentar je na nivou retrdirane budalesine.

Saša

pre 5 godina

Eto šta žene mogu da ucine coveku...on radi donese pare vrati se u Srbiju ispoštuje ih...ode u grad napije se i opusti sa drugarom...vrati se a ove zena i tašta mu drobe i napadaju zbog toga...ne zna se vise danas ko treba na svom mestu ostane zene se mnogo okurazile a muskraci postali Slavici..nema vise vrenist porodice ne mozes i ne smes vise kazniti decu...muskarcima sa muškarcima zena sa zenama decu u skoku uce da nema vise žarove( pol) istoriju nam kvare i izopacu...kazu da nema vise rasa da smo svi isti...po evropi smanjili sexualna punoletnost na 11 godina...pedofili i i oni sto siluju zene idu 3 godine ili 5 Max u zatvor kada i idu...a plackaš banke trgovac cigareta ili oružija 7 8 godina...

Emotivac

pre 5 godina

Misljenja sam da su mu toliko poremetili emocije, majka, zena, tasta, ko je vec s njim pricao i prekorevao ga. Nije on klinac. Napravio je sebi karijeru. Cinjenica je da treba voditi racuna, vise o tudjim emocijama, nego o svojim, narociti svojih najblizih. Ako nisam u pravu, recite sta ga je potaklo na ovakav cim? Posle prekora, otisao u njihovu tugu, ali dzaba njima. Imace o cemu da razmisljaju do kraja svojih zivota, sta bi bilo da mu nisu pridikovale. Moguce je da su pomislile i da je bio sa nekom drugom zenom. To ce one da razmisljaju uzalud, a on je odgovor odneo sa sobom, na zalost.

saja

pre 5 godina

Koliko je bio zadovoljan životom vidi se iz poslednjeg psotupka.

Zoran

pre 5 godina

U kakvom je stanju bio kad se ubio pijan drogiran pravilno je uradio da ne gadi svet

zora

pre 5 godina

Covek je imao 29 godina,ozenjen sa detetom i majka smatra da je ona ta koja treba da ga kritikuje zbog nocnih izlazaka.Kada bi nasi roditelji prestali da se mesaju u zivote svoje dece i uzimaju ih za neodgovorne bilo bi lakse mnogim brakovima.Od momenta kada je stvorio svoj zivot roditelji su gosti u njihovoj kuci i nemaju pravo glasa.Saucesce zbog jos jednog izgubljenog zivota.Danas je glupo "traziti" zasto je to uradio, trebalo je prepoznati znake pre akta.Zalosno.

jocke

pre 5 godina

Majka misli da je i dalje u pravu sto ga je kritikovala iako se ubio. Cela slika i prilika o tome koliko se u Srbiji razume ideja mentalnog zdravlja. Ocigledno je bio prezadovoljan zivotom cim se ubio. Za one sa jeftinijim ulaznicama. Ocigledno mu je trebala pomoc, vec duze vreme, i veoma je ocigledno po izjavam njegove porodice da to nije bilo mesto gde bi ikada mogao da dobije tako nesto, posto to nije nesto sto neko neobrazovan moze ikada da razume. Saucesce i njemu i svima ostalima koji ce ostati neleceni jer "mu nista ne fali, presrecan je u zivotu"

zora vukasinovic

pre 5 godina

otisao u bolji pravedniji zivot na carstvo nebesko da igra rukomet i uci mlade obilice vjestini te igre.AMIN:

nenad30

pre 5 godina

Majka coveku od trideset godina ostvarenom i uspešnom drzi slovo što je ostao celu noć sa drugarima.Puko mu film. Roditelji znaju da budu teške budale.Pa nije on dete od trinaest god. Zar ne bi u jednom trenutku roditelji trebalo da prestanu sa popovanjem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija