• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2019

14:12

MUP ZAPLENIO DROGU VREDNU 30.000.000 DINARA! U 3 odvojene akcije uhapšeno troje osumnjičenih za preprodaju opijata! Valjali MARIHUANU, AMFETAMIN, HEROIN, KOKAIN!

Vesti

MUP ZAPLENIO DROGU VREDNU 30.000.000 DINARA! U 3 odvojene akcije uhapšeno troje osumnjičenih za preprodaju opijata! Valjali MARIHUANU, AMFETAMIN, HEROIN, KOKAIN!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u tri odvojene akcije uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Tom prilikom policija je zaplenila više od 190 kilograma droge čija se vrednost procenjuje na oko 30.000.000 dinara.

Policijski službenici uhapsili su R.M. (37), nakon što su pretresom objekta koji osumnjičeni koristi pronašli laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i zaplenili više od 163 kilograma ove droge, od čega je deo bio zasađen u saksijama, a deo smešten u tri pvc džaka.

Uhapšen je i I.Ž. (39), kod kojeg je pronađena kesica sa 21,5 grama heroina, a prilikom pregleda vozila, marke "fiat grande punto“, koje je koristio osumnjičeni, pronađena su i dva pvc paketa sa skoro 1,5 kilogram marihuane, kao i pvc kesa sa oko 200 grama amfetamina.

Pretresom stana, koji osumnjičeni I.Ž. koristi, nađeni su i više od 21 kilogram marihuane, 2,3 kilograma amfetamina, više od 40 grama heroina i više od 20 grama kokaina.

Policija je uhapsila i F.J. (19), nakon što su pretresom stana koji koristi pronađena oko 2 kilograma marihuane i manja količina kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. 

NA GRANICI S ALBANIJOM ZAPLENJEN HEROIN VREDAN POLA MILIONA EVRA! Crnogorska policija i carina presekle međunarodni narko lanac!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija