• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/blic.rs

06.02.2019

10:11

KRVAVA GEJ SVAĐA U JAGODINI! Krvnički pretukao svog dečka, BORE MU SE ZA ŽIVOT!

Vesti

KRVAVA GEJ SVAĐA U JAGODINI! Krvnički pretukao svog dečka, BORE MU SE ZA ŽIVOT!

Podeli vest

S. P. (45) osumnjičen je da je u utorak pretukao i naneo teške telesne povrede svom emotivnom partneru Z. Ć. (65)

Kako se saznaje, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu za porodično nasilje i nanošenje teških telesnih povreda sproveden u Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini i njemu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Kako se saznaje, njegov emotivni partner je životno ugrožen i u nalazi se u komi. On je zadobio povrede mozga i višestruki prelom rebara. 

Tuča se dogodila u nedelju, a sve je otkriveno kada je Z.Ć. zatražio lekarsku pomoć posle brutalnog batinanja. Istragom se utvrđuje motiv tuče, ali se ne isključuje mogućnost da je do nesuglasica došlo zbog ljubomore. Nezvanično, njih dvojica su celi dan pre nemilog događaja proveli uz čašicu, posle čega je došlo do svađe i tuče.

Osumnjičeni nije potvrdio optužbe, ali ih nije ni odbacio. Ni jedan, ni drugi nisu želeli da kažu zašto su se potukli, govoreći da je to lična stvar.

MISTERIOZNA SMRT U ZEMUNU! Muškarac pronađen u lokvi krvi u kući u kojoj je živeo sa cimerom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija