• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

06.02.2019

20:40

UDARNO! OTKRIVENO ODAKLE KRV JELENE MARJANOVIĆ U MERCEDESU! Pada i DRUGI DOKAZ tužilaštva protiv Zorana?!

Vesti

UDARNO! OTKRIVENO ODAKLE KRV JELENE MARJANOVIĆ U MERCEDESU! Pada i DRUGI DOKAZ tužilaštva protiv Zorana?!

Podeli vest

Dodatna veštačenja ne mogu da pokažu kad i kako je biološki trag ubijene žene dospeo na zadnje sedište automobila kojim su se ona i njen muž Zoran Marjanović pre ubistva dovezli na nasip

Dokazi kojima tužilaštvo raspolaže protiv Zorana Marjanovića (40), osumnjičenog da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović (33), vrlo su klimavi, a jedan od njih je i trag Jelenine krvi nađen u automobilu "mercedes", kojim su se kobnog dana ona, Zoran i njihova ćerka Jana dovezli do nasipa.

Naime, nakon što je Apelacioni sud po drugi put vratio na dopunu optužnicu protiv Marjanovića, naložena su dodatna veštačenja, među kojima je i veštačenje tragova Jelenine krvi iz automobila. Cilj dodatnih analiza trebalo bi da bude da se utvrdi starost pevačicinog biološkog traga, tj. krvi nađene na zadnjem sedištu "mercedesa".

Prema rečima našeg izvora iz istrage, gotovo je nemoguće utvrditi da li taj trag potiče od 2. aprila 2016. ili je tu bio i pre toga.

- Iako tužilaštvo smatra da je Jelenina krv dospela u auto kobnog dana, odnosno posle njenog ubistva, to je vrlo diskutabilno i teško dokazivo - kaže sagovornik i dodaje da Marjanović navodno ima dokaze da ti krvavi tragovi u autu datiraju još odranije.

- Navodno, Marjanovići tvrde da se Jelena nekoliko dana pre brutalnog ubistva sama posekla na gepek porodičnog "mercedesa" i da je tako veća količina njene krvi završila na zadnjem sedištu. Kao dokaz za to, Marjanovići spominju fotografiju u Jeleninom telefonu jer je ona posle te nezgode slikala posečenu ruku svojim mobilnim. Kako tvrde, te fotografije su i nakon njenog ubistva bile u njenom telefonu - objašnjava naš izvor i dodaje da bi i ovaj dokaz tužilaštva vrlo brzo mogao da bude oboren.

Podsetimo, najnovija veštačenja brisa uzetog sa Zoranove ogrebotine na desnoj ruci na dan pronalaska Jeleninog tela, a koja su rađena na zahtev Apelacionog suda, pokazala su da tu nema DNK tragova ubijene pevačice. To praktično znači da Jelena nije ogrebala Zorana braneći se od njega.

- Rezultat ide naruku odbrani Zorana Marjanovića i nije mnogo pomogao tužilaštvu da posle skoro tri godine odgonetne ko je ubio Jelenu - kaže izvor.

VEŠTAČENJE POKAZALO - ZORAN NIJE UBIO JELENU: Neočekivani preokret u istrazi najintrigantnijeg zločina Srbije!

Podsetimo, u ovom trenutku čekaju se i rezultati dodatnih telekomunikacionih veštačenja telefona Zorana Marjanovića kako bi se utvrdilo da li je on kobnog dana namerno gasio telefon. Takođe, čekaju se rezultati prostorno-vremenskih veštačenja i veštačenja telefona bicikliste, koji je u istrazi izjavio da je u kritičnom periodu video muškarca i ženu na nasipu, za koje tužilaštvo smatra da bi mogli biti Jelena i Zoran.

HOROR U BORU! Otac četvoro dece SILOVAO SVASTIKU?! Ćutala je od STRAHA I SRAMOTE, a UŽAS je trajao mesecima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goca

pre 5 godina

Sta? Dosta vise! Nakraju ce biti da se ona sama ubila!? Strasno!! U z a s !!!!!!!

zoki

pre 5 godina

Ja mislim da ju je on ubio a sada sa njegovim mafijaskim advokatom gledaju kako da opljackaju drzavu za odstetu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija