• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

07.02.2019

07:30

(VIDEO) DEA ĐURĐEVIĆ TEŠKO POVREĐENA! Autobus joj OTKINUO RUKU, lekari sve pokušavaju da ne ostane BEZ RUKE!

Vesti

(VIDEO) DEA ĐURĐEVIĆ TEŠKO POVREĐENA! Autobus joj OTKINUO RUKU, lekari sve pokušavaju da ne ostane BEZ RUKE!

Podeli vest

Kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" rano jutros došlo je do sudara dva autobusa i tri automobila u kom je teško povređena voditeljka TV Pink Dea Đurđević

Kako saznajemo, do udesa je došlo tako što je Dea, koja je krenula na posao na TV Pink, imala lakši sudar sa drugim automobilom . U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku! 

Iako se prema prvim informacijama mislilo se da su joj ruku amputirali lekari na mestu nesreće, to se nije dogodilo, već je bez nje ostala u momentu kada je udario autobus.

Dea je hitno prevezena na VMA, a otkinutu ruku su lekari "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da voditeljka ne ostane bez nje.

Foto: printscreen

Saobraćajna nesreća dogodila se oko šest časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu.

Najpre su se sudarila dva automobila. Potom je u njih udario autobus, pa još nekoliko vozila. Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene.

Foto: printscreen

Prema rečima očevidaca i učesnika u nesreći, razlog udesa je proklizavanje autobusa.

Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom.

U ovom trenutku još je zastoj u blizini KBC-a "Dragiša Mišović".

Kako su potvrdili u Hitnoj pomoći nesreća se dogodila oko 6 i 15 i ima više povređenih osoba.

- U 6 i 17 dobili smo poziv da je došlo do sudara dva autobusa i više automobila. Dve osobe su povređene. Žena stara oko 30 godina je teže povređena, dok je muškarac star oko 50 godina lakše povređen - rekli su iz iz Hitne pomoći.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goca

pre 5 godina

Boze pomozi, da bude sve uredu. U Beogradu se mnogo brzo vozi po ulicama, ogranicite brzinu da bude vise vremena za brzu reakciju vozaca. Dea mnogo srece prilikom operacije i samo hrabro!!!!!!

gago

pre 5 godina

U Beogradu postoji ogranicenje brzine ali jedan mali broj vozaca to ne postuje .

Goca

pre 5 godina

Mislila sam na autobuse, koliko puta su projurili pored mene pa sam pretrnula od straha!

zdjurdjevic

pre 5 godina

Strašno". Jedna od retkih prijatnih lica na Pinku. Želim joj što brži i uspešan oporavak.

Tomica

pre 5 godina

Boze sacuvaj! Brz oporavak joj zelim i da lekari uspeju sa operacijom!!! Sa srecom!

dingo

pre 5 godina

Šta kaže Vesić? Pukla cev u 1 ujutru, curi voda a temperatura oko 0. Dajte da vidimo ko je odgovoran za okolnosti.

Bobini 2018

pre 5 godina

Ludilo,Beigradskog asfalta,i ovoga puta je,samo potvrdjeno.Disciplinovani Narodi,prevaspitavaju svoje stanovnike,usmeravajuci ih na koriscenje ZAJEDNICKOG SOCIJALNOG PREVOZA.U Beogradu,na stotine automobila prevoze po-JEDNOG PUTNIKA!!!I ova saobracajna nesreca,dokaz je,SAOBRACAJNOG LUDILA-pogotovo u "kriznim"momentima,tzv."spicevima" Dea-od srca Ti zelim,uspeh u operativnom pravcu,i brz oporavak.

Djordje

pre 5 godina

Zelim joj brz oporavak. Na osnovu fotografija bih rekao da je pokusala da izadje iz vozila i da je proturila ruku kroz vrata kada je autobus udario i da su joj vrata odsekla ruku

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Dragoj poštovanoj Dei želim da lekari uspešno učine ono što je neophodno da opet bude ista kao što je i do sada bila i fizički i mentalno. Iskren pozdrav.

Predrag

pre 5 godina

I, opet bahata voznja autobusa... Dosta puta sam imao prilike da budem svedok kako voze vozaci kradskog prevoza... Jednom reciju nikako... Svaka cast pojedincima, ali vecina se ponasaju bahato, a tako i voze! Otkaz, pa na ulicu...

zozonbg

pre 5 godina

Ne daj se Dea! Bice sve u redu. Ne daj se. Bas sam se rastuzio. Kako ce sada deda jedne Ive da gleda jutarnji bez vesele i naemejane Dee. Bice sve u redu. Dace Bog! Volimo te! :(

Kaya

pre 5 godina

Dea, drži se,samo. Ima Boga,veruj..Bice to kako treba,samo da si ziva ostala. Volimo te i molimo se za tebe...Momku,porodici,kolegama sa Pinka,podrška od srca... Place cela Srbija.. ?????‍❤️‍??‍❤️‍??‍❤️‍??‍❤️‍?

Dile

pre 5 godina

Kakvih bolesnika ima u našem okruženju, ovo je hitlerovski manir, pa radovati se nečijoj nesreći je suludo. Šta može očekivati ovaj čovekomrzac ako sutra pođe na svoje radno mesto.

SARA

pre 5 godina

TAKO JEDNO DIVNO STVORENJE NA PINK TELEVIZIJI. JAKO MI JE ZAO ALI BAHATOST VOZACA U BGD JE STRAVICAN. U PONEKIM TRAMVAJIMA MISÖIM SADA ISKACE IZ SINA TAKO VOZE BRZO.

Marcco

pre 5 godina

A mozete li malo manje morbidno da pišete. Siguran sam da "... otkinuo ruku..." moze da se napiše i drugačije.

Slavica Aksentić

pre 5 godina

Dei puno sreće i Bog dragi da je pogleda,a šta reći o monstruma i zlim ljudima koji nemaju trunku ljudskosti u sebi?!

Pomracenje uma

pre 5 godina

Toliko kaznjavanje, a ovakve stvari se dogadjaju je dokaz da kazne nisu resenje nego punjenje budzeta na grbaci naroda. Toliki propisi opet po grbaci naroda oko tehnickih pregleda a ovamo nam drzavni autobusi proklizavaju na 10 stepeni. Neka neko objasni ovoj modernoj evropskoj drzavi da se njen narod ne kopca na ledja. Podrska svim akterima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija