• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.02.2019

21:37

MUP: Uhapšen zbog pretnji Sergeju i Branislavu Trifunoviću

Vesti

MUP: Uhapšen zbog pretnji Sergeju i Branislavu Trifunoviću

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su P. J. (1972) iz Nove Pazove zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti

Kako je saopštio MUP, on je osumnjičen da je putem društvene mreže Fejsbuk uputio pretnje predsedniku Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću i njegovom bratu Branislavu. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni zbog sumnje na korupciju u javnim nabavkama

 

NESREĆA U ZEMUNU! Automobil pokosio ženu na pešačkom prelazu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 5 godina

Zar MUP ne treba njih da uhapsi jer oni vredjaju ceo drzavni vrh.

Vivijen

pre 5 godina

Sergej, vidiš i zbog tebe hapse ljude i tebe će država da štiti.

Vivijen

pre 5 godina

I njega treba zaštititi bez obzira što je Sergej.

slađa

pre 5 godina

Sasvim je normalno da oni koji prete budu uhapšeni. To je Vučićeva Srbija. Možda bi neki hteli nešto drugačiju sliku, drugačije ponašanje kako bi kritikovali rad državnih organa. Ali u našoj zemlji zaista neće biti tolerisane pretnje prema neistomišljenicima. Svaka čast MUP- u Srbije. Pristojnost da se pohvali takvo postupanje je nešto drugo. To se teško može očekivati. Važno je da se građani osećaju bezbedno.

Smederevac

pre 5 godina

U ovoj našoj državi sve je moguće , pa taj trifunat pretio čak i vrapcima na grani a da za to nije ni opomenut a kamoli i proveden i osudjen , ej pravdo e gde si Veliki Milosu

Goca

pre 5 godina

Nasilje treba zaustaviti, ali i na drugoj strani. Svi trebaju biti kaznjeni, a ne samo jedna strana. Ravnopravnost u svemu.

englezii

pre 5 godina

Sram da vas bude ! Sta taj debil i jedan i drugi Trifunovic radi ! Kome sve oni ne prete i koga ne vredjaju pa njih ne hapsite ! Jos jednom sram vas bilo ! Niste li i vi neki od onih debila koji setaju i prete pa cak i napadaju momke sa Kontravizije ! Toliko da znate da ste i vi izglea debilcine kao i ta banda oko Djilasa !

Davor

pre 5 godina

U Srbiji policija radi svoj posao odgovorno i efikasno i štiti sve građane bez obzira kog su političkog opredeljenja.

Milos

pre 5 godina

Nema mesta nasilju u nasoj zemlji, bez obzira o kome je rec.

Mia

pre 5 godina

Super je to sto je uhapsen onaj ko je njima pretio...a da se malo I Sergej uhapsi zbog njegovih pretnji I uvreda zenama

Dana

pre 5 godina

Opoziciju boli što Srbija ide napred i napreduje!

sasa3

pre 5 godina

Nasilje i pretnje ne smeju da bude tolerisane u normalnoj državi. Zakon za sve isti.

SS

pre 5 godina

Al je ova vlast dobra i brižna,kome li se uvlači?

Čedo

pre 5 godina

Kad vlast ili država ne rade, ne valja. Kada rade opet ne valja. Kako nama Srbima ugoditi. Izgleda nemoguća misija.

Tifani Rok

pre 5 godina

Pretnje ne smeju biti upućene nikome! I tačka!!!

Mirjana

pre 5 godina

A, sto onog nazovi " glumca" neko nije uhapsio za sve one uvrede koje je naneo Srbiji , vredjajuci njenog, voljom naroda , izabranog Predsednika ?! Zar u našem Krivicnom zakonu ne postoje vise krivicna dela " protiv naroda i države " ,kao jedan od najtezih oblika kriv icnih dela? Tog grebatora i necasnog stvora trba staviti u zatvor a ne postene ljude koji nemaju pravo , cak, ni na svoje mišljenje .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija