• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

09.02.2019

08:06

(FOTO) DEINA MAJKA NASLUTILA NESREĆU! Dan pre stravičnog udesa napisala je JEZIVU PORUKU!

Vesti

(FOTO) DEINA MAJKA NASLUTILA NESREĆU! Dan pre stravičnog udesa napisala je JEZIVU PORUKU!

Podeli vest

Gotovo neobjašnjivi majčinski instinkt nepogrešivo ne vara. Dan pre nesreće, majka voditeljke Dee Đurđević teško povređene u saobraćajnoj nesreći, Nensi Dodevski, naslutila je da se nešto loše sprema

Na svom Fejsbuk nalogu dan ranije pre nesreće, 6. februara u ranih 5.36 sati ujutru, Nensi je podelila poruku: "Strah za dete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je godina tvom detetu..."

Objave Nensi inače su mnogo vedrije, pa je i neverovatno kako majčinski instinkt promeni rutinu i, jednostavno, nasluti šta se sprema.

RUKA JE SPAŠENA, ALI POJAVIO SE PROBLEM: Novi detalji Deinog oporavka - Lekar otkrio O ČEMU JE REČ!

Nažalost, slutnje majke su se obistinile na najgori mogući način. Dea je u povređena stravičnom udesu tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića , dan kasnije, 7. februara, u ranim jutarnjim satima.

ŠTA MI JE SA RUKOM, MNOGO ME BOLI! Vozač Hitne pomoći do detalja opisao stanje u kakvom je zatekao Deu: Bila je svesna, nije dizala paniku!

Dea je često govorila o svom detinjstvu, a bliskost i nerazdvojnost s majkom nikada nije krila.

Dea nije krila da joj je mama najveća podrška i oslonac, a neretko su čak zajedno išle na more. Nensi se juče nije odvajala od prostorija gde su smeštene operacione sale, ali intenzivna nega gde je bez prestanka čekala dobre vesti o stanju svoje ćerke koje su i stigle.

 

 

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade, na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

- Operacija Dee Đurđević spada u domen naučne fantastike. Ruka je bila bukvalno iščupana i bilo je vrlo, vrlo komplikovano prišiti je natrag. Ali, iznad svih očekivanja, ona se oseća dobro i nema bolove - rekao je za Telegraf.rs čuveni hirurg akademik prof. dr Marko Bumbaširević.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sabo

pre 5 godina

Kako neće koje bljuvotine priča svako jutro na onom pinku.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija