• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

09.02.2019

10:01

PORODICA VOZAČA "SEDAMDESETOSMICE" KOJI JE DEI IŠČUPAO RUKU: Bojan je SLOMLJEN! Savestan je vozač, ne pije, ne puši, ON ŽIVI OD TOG VOLANA! Svi se molimo  da se Dea što pre oporavi!

Vesti

PORODICA VOZAČA "SEDAMDESETOSMICE" KOJI JE DEI IŠČUPAO RUKU: Bojan je SLOMLJEN! Savestan je vozač, ne pije, ne puši, ON ŽIVI OD TOG VOLANA! Svi se molimo da se Dea što pre oporavi!

Podeli vest

Policija je u petak od vozača autobusa sa linije 78 Bojana Jovanovića uzela izjavu u vezi sa stravičnom saobraćajnom nesrećom u kojoj je teško povređena voditeljka televizije Pink Dea Đurđević

On je odmah posle nesreće otišao u porodični dom u selu Jagnjilo kod Mladenovca, a cela njegova porodica moli se da se voditeljka što pre oporavi.

Pored njega, saslušano je još nekoliko svedoka, a ostalo je da se ispitaju i drugi očevici.

Veštače se i sva vozila koja su učestvovala u lančanom sudaru, a trenutno su na vanrednom tehničkom pregledu. Zatraženi su i izveštaji JKP "Vodovoda i kanalizacije" zbog vode koja se slivala tog jutra niz Ulicu Ljutice Bogdana i ledila asfalt, jer je napolju bilo minus 2. Izveštaj treba da dostavi i firma "Putevi Beograd".

(FOTO) DEINA MAJKA NASLUTILA NESREĆU! Dan pre stravičnog udesa napisala je JEZIVU PORUKU!

- Dea još neće svedočiti, a u ovom trenutku to nije ni potrebno - navodi izvor "Novosti" blizak istrazi.

Foto: Instagram

Bojanov otac, Milan Jovanović, kaže da je njegov sin u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Bojan teško podnosi sve to. Ispričao mi je da je tog jutra vozio sporo, da je pokušao da obiđe automobil, koji je imao udes. Tog trenutka, međutim, u susret mu je naišlo drugo vozilo. Skrenuo je udesno i zakačio taj zaustavljeni automobil. Onda je proklizao i udario u voditeljku - priča njegov otac Milan.

RUKA JE SPAŠENA, ALI POJAVIO SE PROBLEM: Novi detalji Deinog oporavka - Lekar otkrio O ČEMU JE REČ!

Milan Jovanović navodi da se svi u kući mole da Dea što pre ozdravi, da normalno koristi ruku i nastavi da živi normalnim životom. Bojan je, navodi Milan, izrazio želju i da je poseti u bolnici čim to bude bilo moguće.

- Moj sin je savestan vozač, koji godinama vozi autobuse, i nikada nije imao nikakvih problema. On ne pije, ne puši, živi od tog volana. I ja sam vozač u penziji, prešao sam milione kilometara i znam koliko je taj posao težak. Bojan dve godine radi u preduzeću "Banbus", i tu liniju 78 veoma dobro poznaje - ističe Milan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djuric milenko

pre 5 godina

Meni je poginuo sinovac 30 godina lezeci na ulici i stradao je uz "pomoc" dva nesposobna policajca i niko nije odgovarao niti pisao o tome a o povredjenoj Lei pise cela Srbija Sramota

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija