• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

09.02.2019

14:09

NAJNOVIJA VEST IZ BOLNICE: Dea je mnogo bolje, POČELA JE DA OSEĆA RUKU!

Vesti

NAJNOVIJA VEST IZ BOLNICE: Dea je mnogo bolje, POČELA JE DA OSEĆA RUKU!

Podeli vest

Voditeljka Pinka Dea Đurđević, teško povređena u saobraćajnoj nesreći na Voždovcu u četvrtak ujutru, od jutros je u značajno boljem stanju

Prema poslednjim informacijama, Dea je počela i da oseća ruku, koju joj je otkinuo autobus u saobraćajnoj nesreći, a hirurzi s beogradske VMA uspešno prišili.

Podsetimo, strahota se dogodila nakon što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku. U nesreći je povređeno još dvoje ljudi, od kojih jedno lakše i jedno sa težim povredama koje je takođe prevezeno na VMA.

(FOTO) ONA JE PRVA POMOGLA DEI! Marija za Informer o košmarnom jutru: DEA JE VRIŠTALA OD BOLA, DOZIVALA JE MLADENA I MAJKU! Nisam je pustila da vidi svoju otkinutu ruku!

Prvih 72 sata od operacije su najvažniji, pa je stoga i odlična vest da su joj svi vitalni parametri ovog jutra bili dobri.

Poznata voditeljka jutarnjeg programa je dobro raspoložena, a kako je ranije spomenuo njen verenik i kolega Mladen Mijatović, ona je veliki borac, već je i pitala kako je na poslu.

DOKTOR BUMBAŠIREVIĆ OTKRIO SVE DETALJE OPERACIJE DEE ĐURĐEVIĆ: Kad sam ugledao ruku, delovalo je kao NEMOGUĆA MISIJA! Evo šta još čeka voditeljku do potpunog oporavka!

Kako je juče najavio dr Marko Bumbaširević, koji je operisao Deu, ona je imala kontrolu u 12 sati.

- Meni je svaki pacijent isti i sa velikom brigom nosim njihove povrede, ne možete ni da spavate, zovete često da proverite kako je pacijent. Sutra u 12 Dea ima novu kontrolu, novo previjanje, i tada ćemo znati više o njenom stanju. Očekujem da sve prođe u najboljem redu - najavio je juče Bumbaširević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
hajro

pre 5 godina

Hvala bogu oval zena je Po svojim jeziku je toliko glupa uzasna sät ona prica u tv protiv siptara

zokiprvi

pre 5 godina

Prvo pod jedan mladoj novinarki Dei kao i ostalim povređenim u saobraćajnoj nesreći od pre neki dan želin brzi oporavak.A vas kao jedan "ozbiljan" informativni list bih zamolio da malo pišete o povređenim u Doljevcu koje je pokosio ubilački auto SNS funkcionera Babića, kako se oni oporavlaju ko je porodica i kako oni preživljaju gubitak Stanke koja je poginula.Mislim da bi to mogli kad na svakih sat vremena pište o Dei.Znajući vas siguran sam da ovaj moj komentar nećete objaviti.

lala

pre 5 godina

Bravo Dea , napred Dea , mozes ti to !!!?✌?????

Coa

pre 5 godina

Господине Марко, није случајно да се несрећа догодила у улици Милана Тепића. Много је вас незаних патриота који су жртвовали милоионе долара за луксуз да лече људе који знају ко су Паја и Чкаља...

UFOLOG

pre 5 godina

Pa ti si "lepojko" lepa na majku. Samo napred i... želim ti brz oporavak. Pa da ponovo gledamo tvoje lepo lice na TV-u. Lavica si.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija