• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Siniša Kostić

10.02.2019

21:32

(FOTO) BESTIJALNI MONSTRUM I VIŠESTRUKI SILOVATELJ: Evo ko je Dušan Murgaški Murga, zločinac koji je NOŽEM POVREDIO SESTRU U KBC VOJVODINA

Vesti

(FOTO) BESTIJALNI MONSTRUM I VIŠESTRUKI SILOVATELJ: Evo ko je Dušan Murgaški Murga, zločinac koji je NOŽEM POVREDIO SESTRU U KBC VOJVODINA

Podeli vest

Serijski silovatelj Dušan Murgaški(60) zvani Pikaso i Murga, uhapšen je danas, nakon što je nožem nasrnuo na Marijanu Č.(43) , medicinsku sestru u Centru za rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Kako saznajemo, medicinska sestra nije životno ugrožena

- Pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Novom Sаdu uhаpsili su D. M. (1959), zbog postojаnjа osnovа sumnje dа je učinio krivično delo ubistvo u pokušаju.Sumnjа se dа je nаpаo nožem rаdnicu Centrа zа rehаbilitаciju Kliničkog centrа Vojvodine i lаkše je povredio.

Osumnjičenom je određeno zаdržаvаnje do 48 sаti, po odobrenju jаvnog tužiocа kome će, uz krivičnu prijаvu, biti doveden nа sаslušаnje – saopšteno je iz Policijske uprave u Novom Sadu.

Foto: S.K.

Dušan Murgaški Murga

Dušan Murgaški zvani Pikaso i Murga , višestruko osuđen za silovanja, na slobodi je od 30. novembra prošle godine godine, a kako saznajemo, vratio se da živi u stanu sa majkom u novosadskom naselju Satelit.

Foto: S.K.

Zgrada u kojoj živi Murgaški

Murgaški iza sebe ima dokazana tri silovanja, između ostalog i devojčice od 14 godina, koje je počinio neposredno posle odsluženih kazni.

- Zbog ovih (ne)dela odležao je prvo pet, a zatim i dva puta po deset godina, sa kratkim rokom na slobodi između robija. Prva Pikasova žrtva bila je spremačica u jednoj novosadskoj školi, još početkom devedesetih. Osuđen je na kaznu zatvora, ali je odmah po izlasku, 1998. godine, silovao četrnaestogodišnju devojčicu u toaletu jedne škole. Osuđen je na deset godina robije, a kad je izašao, 2008.godine, upao je u stan jedne Novosađanke i nju silovao. I tada je dobio deset godina
zatvora, a kaznu je odslužio ovih dana - kaže za Informer izvor upoznat sa ovim događajem.

Najmonstruoznije silovanje Murgaški je počinio nad četrnaestogodišnjom devojčicom ,pre dvadeset godina. Kako saznajemo, devojčica je tada otišla da poseti drugaricu u školi koju nije pohađala. Silovatelj je sve vreme pratio, a kada ga je videla, pokušala je da pobegne u školski toalet. On je, ipak, uspeo da uđe i siluje je ne obazirući se na njene molbe i vrisku.

DRAMA U KBC VOJVODINA: Višestruki silovatelj nožem POVREDIO MEDICINSKU SESTRU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Za takve je doživotna robija i izmišljena ali pošto zakon to ne predviđa okvalifikovati kao pokušaj ubistva i osuditi ga na 20 godina zatvora - ako i izađe, sa 80 valjda više neće biti u stanju da bude opasnost za bilo koga.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Kada je na portalu B92 objavljeno da je Aleksandar Vučić najavio da će za pedofile silovatelje i za silovatelje povratnike predložiti da bude izglasana doživotna robija, onda su ljubitelji opozicije napisali više stotina komentara i u svakom komentaru su kritikovali i ismevali predlog predsenika Vučića. To samo govori da su ljubitelji opozicije isti kao što su predsednici i članovi opozicionih stranaka i opozicionih pokreta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija