• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

11.02.2019

07:16

(FOTO) OVO JE HRABRA POLICAJKA MARINA KOJA JE SILOVANU DEVOJKU NA VOŽDOVCU SPASILA JOŠ STRAŠNIJE SUDBINE: Sa kolegom Markom munjevito je reagovala!

Vesti

(FOTO) OVO JE HRABRA POLICAJKA MARINA KOJA JE SILOVANU DEVOJKU NA VOŽDOVCU SPASILA JOŠ STRAŠNIJE SUDBINE: Sa kolegom Markom munjevito je reagovala!

Podeli vest

Devojka K.S. (18) iz Beograda silovana je juče u ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, za šta je osumnjičen državljanin Nigerije Viktor Mesi (31).

On je K.S. silovao u kući u kojoj boravi, uz pretnju nožem, a kako se saznaje, izbezumljena devojka je posle silovanja uspela da se otrgne Nigerijcu, i istrčala na ulicu, gde je srećom naišla na dežurnu patrolu.

Policijski službenici Marina Starčević i Marko Jovanović su po njenoj prijavi munjevito reagovali, i krenuli prema kući u kojoj se dogodio zločin. Usput su u pomoć pozvali pripadnike Interventne jedinice beogradske policije.

NIGERIJAC SILOVAO DEVOJKU (19) NA VOŽDOVCU! Stavio joj nož pod vrat i uvukao u kuću! POLICIJSKA POTERA U BEOGRADU!

Policija je u kući zatekla Viktora Mesija i A. M. (29) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, koji su pružili otpor prilikom hapšenja. Bili su drski ,a osumnjičeni Mesi je pokušao da pobegne sa lica mesta.

 

 

Efikasnom intervencijom, Starčević i Jovanović su uz pomoć Interventne jedinice savladali Nigerijce, koji su potom uhapšeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 5 godina

Svaka cast hrabroj policajki Marini ! Jedino nije jasno zasto namesta usne na fotografijama kao starlete sto rade ?

Steven Sinđelić

pre 5 godina

Sve neodoljivo podseća ne najezdu Turaka s kraja 14-og veka.

SS

pre 5 godina

Kao i neki strani prethodnici u ovoj nedođiji,zemlji Srbiji nagodi će se sa pravosuđem pa kući pevajući.Ovde samo Srbi naje*u.

1999

pre 5 godina

Svaka cast bravo za policiju.Ali eto sta rade migranti i zato sto pre sto dalje od srbije

Nikola

pre 5 godina

Brate, pa to joj je posao. Kao da je licno izvadila alatku onom liku iz devojke, ma dajte vise smarate sa time. A to sto se pući, pa zensko ko zensko, u uniformi ili vez nje, isto je sve to.

Rade

pre 5 godina

Zbog ovakvih i sličnih stvari, Mađari ne puštaju migrante u svojoj zemlji. Samo neka se dozvoli ulazak migrantima, i ovakvih i još gorih stvari biće koliko hoćete. A i ta devojka je izabrala dobro, sa kime će da se druži. Šta je tražila to je i dobila ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija