• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.02.2019

13:01

DRAMA NA PRUZI NIŠ - ZAJEČAR! Iskliznulo pet cisterni sa amonijakom!

Vesti

DRAMA NA PRUZI NIŠ - ZAJEČAR! Iskliznulo pet cisterni sa amonijakom!

Podeli vest

Rano jutros, u 1.45, između železničkih stanica Knjaževac i Podvis, na pruzi Niš-Zaječar, iskliznulo je pet cisterni tovarenih amonijakom, koje je prevozio prevoznik NCL, saopštile su "Infrastrukture železnice Srbije"

Kako se navodi, iskliznule cisterne nisu se prevrnule, nisu oštećene i nema nikakvih curenja, i da nema nikakvih opasnosti po llude i životnu sredinu.

Železnička komisija je odmah izašla na lice mesta, kako bi utvrdila uzroke ovog iskliznuća, dodaje se u saopštenju.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije saopštilo je jutros da je naložilo da se obustavi železnički saobraćaj na pruzi Niš-Zaječar do završetka rekonstrukcije te pruge.

Kako se kaže u saopštenju Ministarstva, odluka je doneta zbog bezbednosti stanovnika svih naselja u čijoj blizini prolazi teretni železnički saobraćaj, imajući u vidu da su se za kratko vreme dogodila tri iskliznuća vagona na deonicama ove pruge.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 5 godina

Da li Zorana opet rekla kako zeleznice Srbije nemaju nikakvu odgovornost.Pa nije Zorana kriva sto pruge prolaze kroz gradove i sela.Ona nema nikakve veze ni sa odlukom da se u Nisu izmesti pruga iz jednog dela grada u drugi.Istina tu se radi o onim "brzim prugama".Mogu misliti kada tu ispadnu vagoni zbrisace pola Nisa.Ali sta ima veze ti su vec obelezeni kao gradjani nize vrste.

misa

pre 5 godina

Dokle bre!!!!!!!!!......dokle taj javašluk, šta još treba da se desi pa da se neko pozove na odgovornos, ovako je i u EPS-u, vodovodu, ovakvi su nam putevi............., DOKLE BREEEE javašluk i nemar

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija