• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

15.02.2019

16:11

KRVAVO JUTRO NA PALILULI ZBOG DEVOJKE! Mladić izboden ispred ulaza u zgradu, hteo drugog dečka da STRPA U GEPEK!

Vesti

KRVAVO JUTRO NA PALILULI ZBOG DEVOJKE! Mladić izboden ispred ulaza u zgradu, hteo drugog dečka da STRPA U GEPEK!

Podeli vest

Mladić (23) izboden je jutros oko 5.30 sati ispred zgrade u ulici Ljube Didića broj 17 na Paliluli u Beogradu

Do napada je došlo ispred zgrade u kojoj izbodeni mladić živi.

Prema nezvaničnim informacijama navodno je ispred zgrade došlo do drame rano jutros kada je mladić drugog dečka krenuo da zatvori u gepek i tako da ga vozi. Do čitave drame, prema nezvaničnim informacijama, došlo je zbog devojke.

Nastala je velika svađa i devojka je pozvala dva druga koji su došli, napali i izboli mladića.

UŽAS U CENTRU BEOGRADA! Mladić IZBODEN NOŽEM, ostavljen da umre ispred zgrade!

 

- Devojka je vrištala, pa je pozvala još dva momka koji su došli i napali tog koji je strpao momka u gepek - kažu komšije koje su čule graju i viku ispred zgrade.

Na licu mesta su obilni tragovi krvi koji ukazuju da se ispred zgrade dogodio užas. Stanari zgrade pozvali su Hitnu pomoć, koja je mladića zatekla ispred zgrade u lokvi krvi.

Pre manje od mesec dana oko 6 ujutru na Zvezdari izboden je student Miloš Mileusnić (28) u Ulici Dimitrija Tucovića, koji je u Urgentnom centru podlegao ranama. Mladić izboden u grudi posle svađe na Paliluli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija