• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

15.02.2019

22:58

DVOJE POVREĐENIH U POŽARU U NOVOM SADU!

Vesti

DVOJE POVREĐENIH U POŽARU U NOVOM SADU!

Podeli vest

Muškarac, star 76 godina, i žena, stara 71 godinu, povređeni su u požaru, koji je danas izbio u prizemnom stanu zgrade u Ulici Stevana Hristića 29 u novosadskom naselju Sateliti. Pet stanara sa viših spratova zgrade izvučeno je iz stanova pomoću vatrogasne platforme

- Muškarac je zadobio opekotine i prebačen je u Urgentni centra Kliničkog centra Vojvodine, dok je žena udisala dim i prebačen je u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici. Naše ekipe pomagale su i drugim stanarima zgrade, ali nikome od njih nije bila potrebna daljahospitalizacija – rekla je Ivana Ramić, portparolka Hitne pomoži u Novom Sadu.

Kako saznajemo, povređen je bračni par , koji je živeo u stanu koji se zapalio.

Vatrogasci su brzo intervenisali , lokalizovali požar i sprečili njegovo dalje širenje. Još nije poznat uzrok požara, a nadležni su izvršili uviđaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija