• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

18.02.2019

18:57

ŠABAN HELIKOPTEROM PREBAČEN U BOLNICU, REANIMIRALI GA DVA SATA: Ovako su izgledali poslednji trenuci pokojnog kralja narodne muzike!

Vesti

ŠABAN HELIKOPTEROM PREBAČEN U BOLNICU, REANIMIRALI GA DVA SATA: Ovako su izgledali poslednji trenuci pokojnog kralja narodne muzike!

Podeli vest

Najnoviji detalji o stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja je Šaulića koštala života

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić u nedelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a sada su procurile nove informacije o njegovim poslednjim trenucima.

(FOTO) OVO SU PRVE SLIKE ŠABANOVE UDOVICE! Goca U SUZAMA DOZIVA SVOG SUPRUGA: Otišao si iznenada i sve nas napustio!

 

- Helikopterom je dopremljen do bolnice. Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maskimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen - rekao je izvor, pa dodao:

JOŠ JEDNA ŽRTVA STRAVIČNOG UDESA! Nemačka policija potvrdila: Posle Šabana, preminuo i njegov prijatelj muzičar!

 

- Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i po sata. Nažalost nije preživeo.

Šaban Šaulić je posle udesa na auto-putu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet.

NOVA INFORMACIJA! ŠABAN SAM IZAŠAO IZ SMRSKANOG AUTA! Nemačko tužilaštvo naložilo OBDUKCIJU ZA ČETVRTAK!

 

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, moguće je da je od udarca Šabanu Šaulića pukla srčana aorta, te da je usled komplikacija preminuo u bolnici.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova,


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Loznica

pre 5 godina

Od čovekove smrti ste napravili cirkus,ko je šta rekao,objavio,slikao se,plakao,šta je Šaban zadnje ovo,zadnje ono?Šteta što nemate snimak momenta kada je izdahnuo pa da objavite jer vama parazitima i hijenama ništa nije sveto!!!Bitno mi je da vi pročitate a da objavite znam da nećete,poznata nam je vaša demokratija,nezavisnost i cenzura.Još malo..Nadam se da će svakoga na onom svetu čekati nagrada ili kazna za svoj udeo u ovom životu!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija