• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/blic.rs/novosti.rs

20.02.2019

13:44

SPECIJALNOM KAMEROM SNIMILI TRENUTKE UŽASA! Nemačka policija ima jednu molbu za svedoke saobraćajke u kojoj je poginuo Šaban!

Vesti

SPECIJALNOM KAMEROM SNIMILI TRENUTKE UŽASA! Nemačka policija ima jednu molbu za svedoke saobraćajke u kojoj je poginuo Šaban!

Podeli vest

Policija okruga Bilefeld zamolila je javno očevice nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić da se jave, kako bi svedočili u sudaru, u kome je nastradala legenda srpske narodne muzike. Ističe se da vozač "mazde" ne samo da nije ima vozačku niti saobraćajnu dozvolu, nego čak ni prijavu boravka, tako da je njegovo stvarno prebivalište - nepoznato

Državno tužilaštvo nemačke savezne pokrajine Severne Rajne-Vestfalije, na čijoj teritoriji je poginuo Šaban, angažovao je eksperte koji treba, do tančina, da razjasne pojedinosti stravičnog sudara.

Služba za borbu protiv kriminala snimila je deo auto-puta A2, na kome se desila nesreća specijalnom "sfera" kamerom 3D tehnologije. Ovaj snimak omogućiće kompletnu, verodostojnu rekonstrukciju tragičnog događaja, obećavaju nadležni.

BOL JAČA OD ZAKONA! SANELA I MIHAJLO ŠAULIĆ PROVELI POLA SATA UZ TELO POKOJNOG OCA, IAKO JE TO U NEMAČKOJ STROGO ZABRANJENO!

Prema pisanju lista "Noje vestfeliše" proširena istraga koju je naložilo tužilaštvo, treba da pruži i odgovor na pitanje kako je i zašto došlo do toga da se vozač "mazde" (34) uopšte našao za volanom tog vozila, iako nije njegov vlasnik.

Prema prečima Mihaela Ketera, potparola policije u Bilefeldu, procenjuje se da bi ukupna šteta morala mogla da se kreće oko 26.000 evra, pišu Novosti. Čovek koji je kriv za udes u kome je dvoje ljudi poginulo, odmah je uhapšen i nalazi se u pritvoru. U nalogu za njegovo privođenje stoji otužnica u kojoj se navodi da "se radi o ubistvu iz nehata, u saobraćaju". 

NEMAČKI TUŽILAC TRAŽI ODGOVOR NA JEDNO PITANJE U SLUČAJU ŠABANOVE SMRTI: Šta su mu to ubrizgali?!

Isti dnevnik, donosi i opsežnu analizu o auto-putu A2, koji je okarakterisan kao "saobraćajnica sa velikim rizikom".

Podsećanja radi, stravična nesreća u kojoj je poginuo Šaban Šaulić, a kasnije u bolnici podlegao povredama i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić koji je upravljao njihovim automobilom, dogodila se u nedelju ujutru kada se legendarni pevač vraćao sa nastupa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija