• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2019

13:22

OSUĐENO PET DILERA KOKAINA IZ NOVOG SADA: Pogledajte koliko će da robijaju!

Vesti

OSUĐENO PET DILERA KOKAINA IZ NOVOG SADA: Pogledajte koliko će da robijaju!

Podeli vest

Viši sud u Novom Sadu osudio je na ukupno 35 godina i šet meseci zatvora petoricu okrivljenih za dilovanje kokaina i marihuane u tom gradu tokom 2017. godine

U saopštenju suda se precizira da je Goran Jović osuđen na devet godina zatvora, Miodrag Nikolić na osam godina zatvora, na sedam i po Obrad Ðinović, a na po šet godina Vlatko Filipovski i Zoran Simić.

UHAPŠENI DILERI U NOVOM SADU! Valjali heroin i amfetamin


Ovo je prvostepena presuda na koju pravo žalbe Apelacionom sudu imaju i osuđeni i tužilaštvo.

Tokom krivičnog postupka utvrđeno je da su od avgusta 2017. godine do 30. oktobra 2017. godine, okrivljeni u grupi neovlašćeno stavljali u promet marihuanu i kokain, čime su izvršili krivično delo neovlašćeno stavljanje u promet opojne droge, navodi sud.

Istom presudom njima su oduzeti i predmeti izvršenja ovih krivičnog dela i produžen im je pritvor do upućivanja u zatvor.

Ðinoviću je produžen kućni pritvor uz elektronski nadzor i zabranu korišćenja telefona i interneta, precizira se u saopštenju suda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile lala

pre 5 godina

Da su pojedinscno dobili po ovoliko pa da se saglasim, ovako.... Tuzioc da se obavezno zali. Inace ce se izvuci bez kazne.

Fikus

pre 4 godine

Nije ovo nikakva vest, ovo je tek prvostepena presuda, donesena tek nakon 3 godine. Obavestite nas na koliko je sve ove presude smanjio apelacioni sud - nemam dileme da ni jedna neće biti više od 3 godine što znači da neće ni ići u zatvor.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija