• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.02.2019

13:15

STEFANOVIĆ O UBISTVU BUTULIJE: Uzašna tragedija u AMSS, čekaju se rezultati istrage

Vesti

STEFANOVIĆ O UBISTVU BUTULIJE: Uzašna tragedija u AMSS, čekaju se rezultati istrage

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da nema novih informacija u vezi s tragedijom koja se juče dogodila u sedištu AMSS-a u Beogradu, a u kojoj je ubijen predsednik te organizacije Mirko Butulija, navodeći da se čekaju rezultati istrage.

Stefanović je istakao da se dogodila užasna tragedija koja je duboko potresla sve one koji su poznavali i Mirka Butuliju i Predraga Đurđeva i izrazio saučešće porodicama.

- Prve inicijalne informacije su bile protivurečne. Mi sad čekamo rezultate istrage. Hoćemo da se ona u potpunosti završi. Ne mogu da kažem da postoje neke nove informacije u odnosu na one od juče koje smo već objavili - rekao je Stefanović novinarima na graničnom prelazu Batrovci.

(FOTO) NAŠ BRATE U VERI... Ovako se Hirurg, vođa "Noćnih vukova", oprostio od svog prijatelja Mirka Butulije!

On je naveo da će bilo i netačnih informacija da je Predrag Đurđev njegov kum, i prokomentarisao da je to bio način ili da se uveća tragedija ili da se taj događaj prebaci na politički teren.

- U svakom slučaju, užasno je i strašno kad ljudi izgube život na takav način - rekao je Stefanović.

Predsednik AMSS Mirko Butulija podlegao je juče povredama nakon što je u njega pucao generalni sekretar AMSS Predrag Đurđev, koji je potom izvršio samoubistvo.

NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U AMSS: Đurdev ubio Butuliju, pa bežao po spratu saveza, kada je shvatio da nema izlaza, SEO JE U FOTELJU I PUCAO SEBI U GLAVU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kristina

pre 5 godina

Teski trenuci za porodicu i neosnovani zlocin.

Mare

pre 5 godina

Ne treba se baviti nagadjanjima, treba sacekati rezultate istrage.

Goran

pre 5 godina

Sramota je da opozicija ovu tragediju pokušava da prebace na politički teren.

Jana

pre 5 godina

Treba istražiti i zapitati se zašto sve češće zaposleni napadaju šefove!

Daliborka

pre 5 godina

Ne rasciceni racuni koji nemaju veze sa politikom.

Mirjana

pre 5 godina

Ko zna koja je pozadina ovog stravicnog dogadjaja

Maja

pre 5 godina

Istraga ce pokazati sta je razlog ovakve tragedije

Srbendetine su zlo

pre 5 godina

Kakva tragedija? To samo dokazuje ono sto tvrdim 20 godina. Ti smradikali/patriJote/srbende, kojim god sebe imenom nazivali, sve je to samo zla besna zver, zla i besna zver koja ce u nedostatku bečkih konjušara, ustaša, balija, šiptara, stranih plaćenika, mondijalista, autošovinista i tako dalje, kad je uspešno zaustavljena u rovarenju i rušenju po komšiluku, sabijena u obor i opasana žicom, ta zla besna zver će zbog svog zla sad početi da ujeda samu sebe, jer više nikoga drugoga ne može. To se i dešava. Srbendetine su zlo.

Bojana

pre 5 godina

Nagadjanja su suvisna u ovakvim momentima, treba sacekati rezultate i da se oglasi policija.

Davor

pre 5 godina

Velika tragedija, iskreno saučešće porodici nastradalog.

caca

pre 5 godina

Nasa policija ,na celu saministrom Stefanovicem,radi brzo,savesno i odgovorno svoj posao!!!Brzo ce doci do pravih i tacnih rezultata u ovoj istrazi!!!!Ovo je velika tragedija za obe porodice!

mile

pre 5 godina

Velika tragedija,treba da se ispitaju sve okolnosti ove nesrece.

Iki

pre 5 godina

Какво је то лудило и мржња у људима...?

Tina

pre 5 godina

Zaista velika tragedija, ovaj slucaj treba dobro ispitati. Saucesce poridici.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija