• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

23.02.2019

19:23

ODALA JE OGRLICA! ČISTAČICA IZ BRANIČEVA IDE U ZATVOR! Ojadila austrijske bogataše za 40.000 evra, sada je osuđena na 27 MESECI ZATVORA!

Vesti

ODALA JE OGRLICA! ČISTAČICA IZ BRANIČEVA IDE U ZATVOR! Ojadila austrijske bogataše za 40.000 evra, sada je osuđena na 27 MESECI ZATVORA!

Podeli vest

Austrijski sud u Korneuburgu u četvrtak, 51-godišnju Radicu S. iz Braničeva opština Golubac, osudio je na 2 godine i 3 meseca zatvora, zbog krađe

Radica S. (51) iz Braničeva, opština Golubac, bila je optužena da je u periodu od 2016. do 2018. godine, iz 10-tak bogatih austrijskih domaćinstava u okrugu Tuln, gde je radila kao kućna pomoćnica, ukrala gotovinu, nakit i drugu luskuznu robu u vrednosti od 40.000 evra.

Kako prenose austrijski mediji, Radica je otkrivena kada je jedna od njenih žrtava prepoznala svoju ukradenu zlatnu ogrlicu koju je Radicina ćerka nosila oko vrata na jednoj postavljenoj fotografiji na internetu, i odmah prijavila policiji.

OVO JE ČISTAČICA IZ SRBIJE KOJA JE OJADILA BOGATE AUSTRIJANCE! Krala pare, nakit i luksuznu robu od porodica kod kojih je radila!



Pretresom njenog stana, policija je pronašla deo ukradenog plena, kao i prodajne dokumente o ostatku ukradenog nakita. Ukupna vrednost ukradene robe iznosi oko 40.000 evra.

Inače, čistačica iz Braničeva je prethodno u Austriji već bila osuđena na sedam meseci uslovne zatvorske kazne zbog pronevere.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija