• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.03.2019

08:37

MISTERIOZNA SMRT DEVOJČICE (12) IZ ZAJEČARA! Pozlilo joj u školi i KUĆI SE VIŠE NIJE VRATILA!

Vesti

MISTERIOZNA SMRT DEVOJČICE (12) IZ ZAJEČARA! Pozlilo joj u školi i KUĆI SE VIŠE NIJE VRATILA!

Podeli vest

Andrijana M., učenica šestog razreda OŠ "Đura Jakšić" u Zaječaru, preminula u sredu u bolnici u Nišu, pošto joj je pre toga pozlilo u školi. Ima indicija da se devojčica otrovala tabletama, jer su joj u krvi pronađeni tragovi lekova

Još jedna tragična dečja smrt potresla je Srbiju! Andrijana M. (12), učenica šestog razreda OŠ "Đura Jakšić" u Zaječaru, preminula je u sredu uveče na Dečjoj klinici KC Niš, pošto joj je nekoliko sati pre toga pozlilo u školi.

Nije joj bilo spasa

Naglo joj je pozlilo, dobila je nešto poput epi-napada, odmah su je prebacili u bolnicu, lekari su pokušali sve, ali nije joj bilo spasa
Izvor Informera

Prema prvim nalazima, ima indicija da je devojčica izvršila samoubistvo tako što se otrovala lekovima, pošto su joj na obdukciji u organizmu pronađene toksične hemijske supstance.

Kako kaže sagovornik Informera upoznat sa ovim tragičnim događajem, Andrijani je pozlilo u sredu po podne posle časova.

- Došla je oko 18 časova sa roditeljima u školu da uzme đačku knjižicu, i tada joj se naglo slošilo. Imala je čudne simptome, nalik na epileptični napad, samo mnogo intenzivnije. Hitno je prebačena u Dom zdravlja u Zaječaru, ali pošto je bila u teškom stanju, odmah su je prebacili u Niš. Tamo su lekari pokušali da je povrate, međutim, nisu uspeli u tome. Probali su da zaustave te jake napade koje je imala, ali bezuspešno. Devojčica je ubrzo po prijemu preminula - kaže naš sagovornik upoznat sa ovim događajem.

NE ZNA SE ZAŠTO JE LEKARKA IZ BEOGRADA PREMINULA U EGIPU: Doktorku iz Srbije u hotelu u Hurgadi ubila bakterija!

Direktor: Bila je divno dete

Direktor Osnovne škole " Đura Jakšić" iz Zaječara Saša Vojnović kaže za Informer da je cela škola potresena ovim jezivim događajem i da niko nije ni slutio da će doći do tragične smrtni male Andrijane. Prema njegovim rečima, njoj je pozlilo u sredu, oko 18 sati, kada je došla sa roditeljima po đačku knjižicu.
- Ovo je velika tragedija i svi smo nemi od šoka. Andrijana je bila divno dete, dobar đak, odličan prijatelj i super je bila prihvaćena među vršnjacima. Nikada nije bila problematična, niti je pokazivala da je nešto muči, dolazila je redovno u školu. Jedino što moram priznati jeste da je imala zdravstvenih problema poslednjih mesec dana. Žalila se na glavobolje i povraćanja i nekoliko puta joj se slošilo u školi, ali roditelji su o tome bili obavešteni - otkriva direktor Vojnović i dodaje:
- Tako je bilo i u sredu. Došla je sa mamom i tatom po knjižicu na roditeljski sastanak kada joj je pozlilo. Odmah su je odveli u Dom zdravlja, a zatim i dalje u bolnicu. I nažalost, nije bilo spasa. Videćemo na kraju šta je uzrok svega ovoga.

Prema njegovim rečima, ima indicija koje ukazuju na to da se nesrećna Andrijana otrovala lekovima i da je to uzrok smrti.

- Prvi, preliminarni rezultati obdukcije koja je obavljena juče pokazuju prisustvo određene količine toksičnih hemijskih supstanci u organizmu devojčice. To ukazuje da je najverovatnije pokušala da se otruje tabletama. I dalje se sa sigurnošću ne zna šta bi mogao da bude motiv da Andrijana digne ruku na sebe, ali se sumnja na ljubavne probleme. Iako je bila tek 12 godina stara, ona je već imala momka, a postoje indicije da je tu nešto krenulo naopako i da je zbog toga odlučila da digne ruku na sebe. Policija istražuje ovaj slučaj i posle razgovora sa roditeljima i nadležnima u školi, verovatno će se znati nešto više - kaže naš sagovornik.

U Kliničkom centru Niš nisu želeli da daju zvanične informacije o ovom slučaju, ali simptomi koji su doveli do smrti i rezultati obdukcije govore da se otrovala tabletama.

- Sve ukazuje na to da je devojčica popila određenu količinu nekih pilula. Da li se radi o smrtonosnoj dozi ili su popijeni lekovi izazvali neku naknadnu opasnu reakciju u njenom organizmu koja je dovela do smrti, pokazaće detaljni rezultati obdukcije za nekoliko dana. U svakom slučaju, ne postoje informacije da je devojčica patila od neke hronične bolesti i da bi to mogao biti uzrok smrti - kaže naš sagovornik iz niškog Kliničkog centra.

(FOTO) DEČKO MI PRETUKAO BRATA, PA GA ŽIVOG SPALIO U KORITU! Šokantno svedočenje sestre ubijenog invalida O NEVIĐENO SUROVOM ZLOČINU!


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!
Politika

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!

U iščekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije.

18.04.2024

12:52

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija