• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2019

11:34

MARKO MILIĆEV PUŠTEN IZ ZATVORA! Ubica iz "kantrimena" je SLOBODAN ČOVEK!

Vesti

MARKO MILIĆEV PUŠTEN IZ ZATVORA! Ubica iz "kantrimena" je SLOBODAN ČOVEK!

Podeli vest

Marko Milićev, koji je usmrtio Luku Jovanovića (21) u julu 2014. u Beogradu, pušten je iz zatvora nakon četiri i po godina robije na koju je bio osuđen zbog smrti Luke Jovanovića (21)

Milićevu je danas istekla puna zatvorska kazna i izašao je na slobodu. Uspeo je da izbegne brojne novinarske ekipe koje su ga čekale ispred Zabele. Kako se pretpostavlja, izvela ga je "marica" ili je pušten još pre sedam sati ujutru dok se predstavnici medija još nisu okupili.

VOZAČ "KANTRIMENA" 1. MARTA IZLAZI IZ ZATVORA! Otac nastradalog mladića Luke i dalje TRAŽI ODGOVOR NA SAMO JEDNO PITANJE!

Milićev je uhapšen 29. avgusta 2014. godine u Kini i od tog dana mu se računa pritvor, bez obzira na to što je priveden u inostranstvu. 

Foto: Informer

Nesrećni Luka

Utvrđeno je da je "kantrimenom" usmrtio Luku, a potom pobegao sa mesta nesreće. Luka se vraćao iz grada sa prijateljima i na mostu im se pokvarila "lada", a kada su izašli da je poguraju u zaustavnu trku, na Luku je naleteo automobil.

Milićev se nije zaustavio, a Luka je preminuo u bolnici. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbin iz srbije

pre 5 godina

Na osnovu cega je utvrdjeno da je on vozio trazeni auto ????????

Ziko pop

pre 5 godina

Ovaj odleza-nije robijao vec odlezao,evo ga na slobodi,oni koje je zastitio i za njh odlezao placace mu apanazu dok je ziv ako opet nekoga ne ubije,ili njega neko ne odrobija.

Vid

pre 5 godina

Za otmicu dede Jelene Đoković 10 godina robije , za ubistvo madića 4,5 god. robije. Pravosuđe da vam nije vaš simbol kantar u kvaru?

branko1

pre 5 godina

"Para vrti gde burgija neće"kaže naš narod.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija