• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: MUP Srbije

02.03.2019

13:51 >> 15:01

(EKSKLUZIVNO) PRVE FOTKE ČABE DERA U LISICAMA: Evo kako su specijalci savladali okorelog ubicu!

Vesti

(EKSKLUZIVNO) PRVE FOTKE ČABE DERA U LISICAMA: Evo kako su specijalci savladali okorelog ubicu!

Podeli vest

Češka policija uhapsila je u saradnji sa pripadnicima FAST timova za potrage nekoliko zemalja, među kojima je i FAST tim MUP Srbije, u Pragu na osnovu međunarodne poternice Čabu Dera (39), koji se sumnjiči da je 5. januara ove godine na Banovom brdu u Beogradu ubio tridesetsedmogodišnjeg muškarca

Republika Srbija će zatražiti ekstradiciju osumnjičenog kako bi, za krivično delo za koje se sumnjiči, bio procesuiran u našoj zemlji.

Za Čabom Derom je više država raspisalo međunarodne poternice i naloge za hapšenje.

Prilikom hapšenja kod njega su pronađena falsifikovana dokumenta, dva pištolja, municija i prigušivač, ali i mnoštvo sredstava za promenu izgleda. 

EVO KAKO JE "PAO" ČABA DER, HLADNOKRVNI PLAĆENI UBICA KOJI JE SEJAO SMRT PO EVROPI: Ubijao je pred svedocima, na ulici, usred dana, pa bežao na biciklu!

Foto: MUP Srbije

Foto: MUP Srbije

Foto: MUP Srbije

Foto: MUP Srbije

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zv

pre 5 godina

Sad, kad ga izruce ostaviti ga nasamo na 10-15 minuta sa porodicom ovogo ubijenog momka. Ne treba vise vremena. To je jedino ispravno. Sve ostalo je nula. Izaci ce nakon izdrzane kazne i OPET ce za lovu uraditi istu stvar.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija